Ostokset tyylillä kotiin

Heinäkuun kanta-asiakastarjousten joukossa Stockmannilla* on muuten tyylikäs tai ainakin hauska Casa Stockmannin ruokaostoskassi*

111333042_1.jpg

Käytän aina omaa kauppakassia enkä enää osta ostosten mukana muovikassia. Ainoastaan pakasteille ja vihanneksille käytän pikkupusseja, mutta niillekin vain siksi, että tykkään jatkokäyttää niitä kotona ruoan ja muun säilytykseen.

111333042_2.jpg

Tässä vahvarakenteisessa puuvillaisessa luonnonvalkoisessa kangaskassissa on pirtsakat keltaiset kantokahvat ja teksti on simppeli eikä huuda ylimääräistä huomiota. Mielelläni kyllä tällaisessa kassissa ruokaostokseni kotiin kantaisin. 🙂

Kurkkaa myös kantisalennuksessa oleva Casa Stockman -sarjaan kuuluva pyykkikassi*!

* Postaus sisältää mainoslinkkejä

4 kommenttia “Ostokset tyylillä kotiin

 1. No on kyllä tyylikäs kassi 🙂 Mä tosin tarvitsen sellaisen kauppakassin, joka on helppo laskostaa käsilaukkuun mahtuvaksi pieneksi &quot;paketiksi&quot; silloin kun sitä ei tarvitse. Jostain syystä unohdan tosi usein ottaa erillisen kauppakassin mukaan, mutta en unohtele käsilaukkuani, jossa myös maksuvälineet sijaitsevat… ;D <br />
  <br />
  Toi pyykkipussi on myös suloinen, mutta sellaisellekaan ei mulla oikein tarvetta ole. meille kätevämpi on ihan perinteinen pyykkikori, kun pyykkejä ei ulos asunnosta tarvitse kuskata. Pyykkikorin voisi tosin joskus vaikka uusiakin. Se pyöreä ja sininen, mikä mulla nyt on, oli kyllä tosi kiva ja tyylikäskin silloin 15 vuotta sitten, muttei varsinaisesti vastaa enää mun mieltymyksiäni… 😉

  1. Dara: Mulla yleensä kulkee käsilaukussa juuri semmonen pieneen tilaan menevä kauppakassi. Kotona on sitten isompi kangaskassi, jonka nappaan mukaani, jos menen suoraan kauppaan. Tietty, jos mukana on isompi käsilaukku ja tiedän käyväni muiden asioiden hoitamisen yhteydessä isommilla ostoksilla, niin sitten mahtuu kangaskassikin mukaan. <br />
   <br />
   Kiva pyykkikassi oli näppärä, mutta toistaiseksi ei ole Ikean ison ostoskassin voittanutta. Siihen mahtuu kolmen ison koneellisen verran pyykkiä, joten toistaiseksi pysyn sen käytössä pyykkitupareissuilla. 🙂

 2. Mitä käytät roskapusseina? Ostatko erillisiä roskapusseja? Taittelet Hesarista minipusseja? Käytät niitä hedelmäpusseja? Tämä aihe minua suuresti kiinnostaa kun jotain säilytintä ja kuljetinta tarvitsee erikseen niin monen sortin jätteille enkä ole oikein löytänyt &quot;täydellistä&quot; ratkaisua. Tässä tarkoitan roskapussilla nyt sekajätteiden pussittamista.<br />
  <br />
  Itse olen miettinyt että olisiko parempi (rahasta viis, mutta ekologisempi) käyttää erikseen ostettuja roskapusseja roskapusseina kuin muovikasseja, mutta käytännössä joskus aina kuitenkin unohtuu ottaa se kauppakassi mukaan kauppaan, niin muovikasseja kuitenkin kertyy roskapussikäyttöä varten…

  1. Vanha Jäärä: Olen käyttänyt kaupasta ostettavia erillisiä roskapusseja sekajätteille. Satunnaisesti, jos jostain syystä kotiini eksyy muovikassi niin kierrätän sen kyllä roskapussina eli hyötykäyttöön pääsee. Mahdollisuuksien mukaan välttelen kaikenlaisia muovikasseja. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *