Somistus makuuhuoneessa

Tuossa jokunen päivä sitten piti sijoittaa rönsylilja entiseltä paikaltaan jonnekin muualle ja samalla, kun testasin sitä makuuhuoneeseen yöpöytänä toimivan DIY puulaatikon päälle sain aikaan asetelman, josta itse asiassa tykkään aika paljon. 

kuva.jpg

Vahingossa monesti sattuu paljon hyviä ideoita. 🙂

 

14 kommenttia “Somistus makuuhuoneessa

 1. Mä oon niin surkea asetelmien tekijä, et ne kaikki syntyy ihan vahingossa 🙂 Taidolla ei ole sen kanssa mitään tekemistä.

  1. Anna: Vähän samaa vikaa mulla, ainakin omasta mielestäni 😀

 2. Irina, näyttääpäs tosi hienolta! Oon muutes monesti hypistellyt noita angry birds-juttuja kaupassa, täytyy ehkä jokunen kotiuttaa!

  1. Kiitos Marika! ♥ Mä tykkään kovasti tuosta rasvan tuoksusta, en yhtään tuosta ulkonäöstä. 😀 Mulla oli tuota samaa siinä Lumenen lilassa pumppuputelissa, olisko ollut joku Berry Refresh nimeltään tms. Mutta koska tuo on sisällöltään kuitenkin samaa ja rasva oli -50% niin mukaanhan se lähti.

  1. Dara: Kiitos! Toi rönsylilja löytyi paikallisesta Citymarketista. 😀 Käy kurkkaa, Cittareissa on noita viherkasveja ollut myynnissä kai nyt jo tovin.

  2. Oliks rönsis miten kallis? Mietin vaan, että kun toi Taavi niminen paholaisen perillinen kuitenkin syö sen parempiin suihin suht vauhdikkaasti, niin ei hirveästi haluaisi maksaa lyhytikäiseksi jäävästä ja valmiiksi kuolemaantuomitusta kasvista…. 😀

  3. Dara: Noita vihermix-kasveja (siis useampia erilaisia oli tarjolla) sai ihan parilla eurolla. Silloin kun omani sain, niin taisi olla joku 5-6 euroa kolme kappaletta. Ei tyyristä siis 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *