Keittiössä

Tuossa jokunen päivä sitten ruokaa laittaessani siivoskelin keittiötä ja päätin samalla napsia muutaman kuvan, kun kerrankin oli suurin piirtein kuvauskuntoinen köökki. Valitettavasti kuvat eivät sateisen kelin ja sitä kautta keinovalon vuoksi oikein onnistuneet ja jouduinkin vähän valottamaan kuvia sekä kääntelemään ja vääntelemään, jotta sain edes jotain tänne blogin puolelle pitkästä aikaa.

9.jpg

10.jpg

4.jpg

1.jpg

7.jpg

6.jpg

5.jpg

Tasot vaativat edelleen karsintaa. Kaipaan todella paljon tyhjempiä tasoja, mutta kuitenkin käytännöllisyyttä eli päivittäin käyttämäni purkit ja purnukat pitäisi olla helposti käsillä. Lieden oikealla puolella oleva tason pätkä jää näistä(kin) kuvista pois, sillä se on edelleen paikka, jonne nakkaan kaiken mahdollisen sälän postista kukkaroon ja erilaisiin pussukoihin. Ihan perus siisti keittiö mulla tasoilla vaeltelevista ja nököttävistä tavaroista huolimatta. Ja kaikki ovat päivittäin käytössä, joten vaatii hieman lisää mielikuvitusta ja inspiraatiota rakentaa minimalistisempi keittiö. No, ehkä sekin päivä koittaa joskus vielä. 🙂

 

8 kommenttia “Keittiössä

 1. Hei onko smoothiemukisi ollut millainen käytössä? Tarvitsisi ostaa joku vastaava, ja kiinnostaa erityisesti, miten pitävä kansi on, eli jos muki on vaikka kassissa, pysyykö juoma nätisti sisällä?<br />
  <br />
  ps. ihana tuo luumukattila radion päällä! 🙂

  1. Tuuli: Uskoisin, että kansi on pitävä, mutta en voi mennä siitä takuuseen koska en vielä ole päätynyt tilanteeseen, jossa olisi pitänyt ottaa muki mukaan kassiin. Ja &quot;luumukattila&quot; on kyllä kiva, Arabian vanha voipytty. 🙂

 2. Kivoja purkkeja! Tasot ovat kummallisia paikkoja, niihin kertyy vaikka mitä! 🙂 Yritän itse pitää tasot tyhjinä kaikesta ylimääräisestä, koska siellä on jo niin paljon pakollista kodinkonetta sun muuta. Meillä toimii keittiön ruokapöytä sälän kerääjänä ja se on super ärsyttävää! 🙂

  1. Blondi: Mä olen semmonen tavarakasojen kerääjä, että taitaa mennä loppuosa elämästä sen opetteluun ettei antaisi kasojen muodostua. 😀

 3. Ihanan näköistä on! Täältä löytyy toinen kaksion somistelija, mulla vaan on asunto ripauksen vanhempi 🙂

  1. maikki: Kiitos ja kiva kun jätit kommenttia, päädyinkin seuraamaan blogiasi! 🙂

 4. Sitrushedelmät kuvassa, jossa ne näkyvät isoimpina, ovat kuin atruunoita tai sippelsiinejä 🙂 Appelsiinin muoto mutta sitruunan väri. Hetken ihmettelin että mitä ihmeen hedelmiä nuo ovat, mutta toisissa kuvissa ne ovatkin selkeästi myös appelsiinin värisiä. Keinovalo teettää hedelmämutaatioita 😉

  1. Mä en edes tiedä mitään atruunoista tai sippelssiineistä 😀 Mutta tosiaan juu, keinovalo aiheuttaa kyllä värivirheitä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *