Smoothie Twister

Huhtikuun Fit-lehdestä bongasin mielenkiintoisen vempaimen, OBH Nordican Smoothie Twisterin. Ajattelin kuvan nähdessäni, että mihinkäs tuommoista nyt tarvitsee? Ajaahan blenderi saman asian. Tarkemmin asiaan paneuduttuani tajusin, että hei vau! Näppärä laite!

6630_3.jpg

Kuva: OBH Nordica

Kyseessä on siis blenderi, joka on tarkoitettu nimenomaan smoothieita varten. Blendausastiana toimii pullo, josta valmiin juoman voi myös nauttia. Koska pullossa on korkki, se mahdollistaa smoothien ottamisen myös mukaan. Loistavaa! Laitteen mukana tulee itse asiassa kaksi sekoituspulloa. Ja mikä parasta perinteiseen blenderiin verrattuna: sekoituspullot, kannet ja Twisterin teräosan voi pestä astianpesukoneessa. 🙂

En kovin usein pienkodinkoneiden perään huutele (paitsi aikoinaan Moccamasterin), mutta tätä ei ehkä voi ohittaa. On vaan niin kätevä vempain – murskaa muuten jääpalatkin! Smoothie Twisteriä katsoin, että saa ainakin Stockmannilta*, mutta myös varmasti muistakin kodinkoneita myyvistä liikkeistä. Lisää tietoa käyttöohjeineen löytyy OBH Nordican sivuilta.

Mitäs ajatuksia tällainen smoothievimpain teissä muissa aiheuttaa, kiinnostaako? 🙂

* Postaus sisältää mainoslinkkejä

16 kommenttia “Smoothie Twister

 1. Tollanen taitaa olla pakko saada. Olen pitkän tauon jälkeen tehnyt ainakin 3 kertaa smoothieta, joten korkea aika ostaa sitä varten joku kiva laite. 😀

  1. Minna: Tää vaikuttaa tosi kätevältä. Kaksi sekoituspulloa, jolloin ei haittaa vaikka toinen olisi likaisena tai vaikkapa kaapissa odottamassa syömistä. Ja se, että nää pystyy sujauttamaan astianpesukoneeseen kun taas perinteistä blenderin astiaa ei voi koneeseen laittaa. 🙂

 2. kuukauden ollut jo tämä ja aivan loistava, niin nopeasti saa tehtyä eikä tule turhaa tiskiä 🙂

  1. katja: On taatusti kätevä! Ei tarvitse blendauksen jälkeen siirtää erilliseen mukiin vaan suoraan sekoituksen jälkeen naamariin. 🙂

 3. Ostin Smoothie twisterin reilu kuukausi takaperin ja täytyy sanoa, että paras kodinkone ostos ikinä! Käytän päivittäin, helppous innostaa 🙂 <br />
  Cittarissa oli (onko vieläkin?) kampanja, jossa sai noita obh nordican koneita leimoja keräämällä puoleen hintaan, mutta smoothie twisterin sai ilman leimoja 24,95e! Suosittelen 🙂

  1. sava: Kiitos vinkistä! Mä olen jostain lukenut, että kaikki käyttäjät eivät ole olleet tyytyväisiä Smoothie Twisterin korkin tiiviyteen. Mitä mieltä sä olet kuukauden käytön perusteella, uskaltaako kantaa kassissa mukana? 🙂

  2. Teräosan tiiviste vuotaa helposti, mutta viiden minuutin askartelulla sen saa käännettyä ja survottua semmoiseen asentoon, että se pitää. Tosi hankala! Pullojen tiivisteet pitävät, kunhan kiristää korkin kunnolla.

  3. Kiitos kokemuksesta J. Kyllä tuotteen pitäisi olla vuotamaton ja muutenkin käyttökelpoinen ilman omia askarteluja. Ehkä tässä on lähdetty liian kiireellä tuotevalmistukseen ja jätetty perinpohjainen suunnittelu kesken? 🙂

  4. Vanha postaus, mutta kommentoinpa kuitenkin kun löytyi Googlesta korkealta aiheesta haettaessa. Tiiviste tosiaan vuotaa ja sitä saa askarella hyvän tovin paikoileen ja yleensä vielä monta kertaa. Ja onnistumisen jälkeen toki siivota vuotavasta tiivisteestä seuranneet sotkut niin koneesta kuin pöydiltäkin.<br />
   <br />
   Ei kiva, smoothien pitäisi olla helppo ja näppärä! Menee idea, jos saa tuhrata 10 minuuttia vuotavan koneen siivoaamiseen ja tiivisteen näpertämiseen. Jaksoin käyttää konetta muutamia kertoja ja teen nykyään smoothiet taas sauvasekottimella. Harmittaa!

  5. Mangososeet pöydällä: Mulla laite ei ole vuotanut. Olen tosin hoksannut, että teräosa ei mene välttämättä ensimmäisellä kerralla suoraan kiinni, vaan sitä pitää ronklata hetki. Jos on huolimaton, niin voi toki käydä hassusti. 🙂

 4. Näyttääpä houkuttelevalle 🙂 Loppui nuo MM-kisat niin ehtii paremmin tänne bloginkin puolelle 😀

  1. S: Joo-o, tosi kätevä! Voi laittaa astianpesukoneeseen ja jos ei ole konetta niin tiskaus käsinkin on helpompaa, kun pitää tiskata vain yksi sekoituspullo. Blenderiä käytettäessä pitää tiskata se blendausastia JA muki, josta juo. 🙂

 5. Näyttää kätevältä ja näppärän kokoiselta! Täytyypäs pistää harkintaan! Nykyisin pitää roudata kaapista yleiskone pirtelöosineen pöydälle, joten aika usein jää smoothiet tekemättä ihan laiskuutta 🙂

  1. littleB: Mitä helpommaksi smoothien teon itselleen saa tehtyä sen todennäköisemmin niitä tulee tehtyä ja juotuakin! Varmasti jos aina joutuu kaivamaan laitteen varta vasten esille, tulee tehtyä harvemmin. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *