Kirppislöydöt

Ihan vahingossa tein pari kauan haaveissa ollutta löytöä Siivouspäivän kirppikseltä. Oltiin kotiin menossa, kun ex tempore jäätiin spårasta pois Karhupuiston kohdalla ja käytiin kiertämässä puistoa, joka oli tupaten täynnä kirppistelijöitä. 

12.jpg

14.jpg

Ruskeita lasipulloja olen etsinyt jo pidempään ja aina, kun on sattunut moinen vatsaan niin ei ole ollut sopivaa valuuttaa. Nyt sattui olimaan hieman kolikoita taskun pohjalla ja nämä lähtivät edullisesti mukaan: yhteensä 4,50!

9.jpg

2.jpg

5.jpg

Isompi pääsi heti maljakoksi Bestån päälle, aivan kuten olin haaveillutkin. Pienemmälle en heti keksinyt mitään virkaa, joten se odottelee vielä sopivaa ideaa.

3.jpg

Kirsikkapuun oksat eivät ole olleet oikein priimaa nyt, sillä vaikka alussa puskivatkin reippaasti lehtiä ja kukkivatkin hieman, niin nyt näkee vain kuihtunutta kukkaa koko ajan. Ihan kuin puhkeaisivatkin kuihtuneena. :/ Muutaman oksan sain vielä laitettu tuohon maljakkoon, kun vähän näkyi vielä tuoretta lehteä. Parvekkeella olevassa maljassa on vielä lisää oksia (sama ongelma niissä) ja pitää käydä kurkistamassa, josko siellä olisi elossa olevia yksilöitä vielä.

Aikansa kutakin, seuraavaksi pitää keksiä sitten jotain muuta noihin pulloihin. 🙂

 

 

 

13 kommenttia “Kirppislöydöt

 1. Yes, hienot!<br />
  Jos silmäni eivät valehtele ainakin toinen niistä on.Vaarinkaljapullo. Kyseisen kotikaljan valmistus lopetettiin joskus 60 – luvulla.

  1. marjis: Myyjä jotain kaljapullosta mainitsikin. Hieman särähti korvaan, mutta tuo vaarinkaljapullo ja ajastus 60-luvusta miellyttää ajatuksena jo paljon. Kiitos tästä tiedosta, en olisi tiennyt muuten. 🙂

 2. Onpa kauniit pullot! Hyvän löydön sinäkin tehnyt 😉

  1. Jossu: Jep! Tehtiin molemmat tosi hyvät löydöt. 🙂

 3. Ompas tosi kivat pullot, noitahan olis kiva vähän tuunata 🙂

  1. Kati: Mun mielestä noi on täydelliset juuri noin, yksinkertaisina. &hearts; Miten sä tuunailisit pulloja? 🙂

 4. Aika kivat… Mä olen pikkuhiljaa alkanut lämmetä tuollaisille ruskeille, vanhoille &quot;apteekkipulloille&quot;. Mutsilla on niitä muutama, ja huomaan vaan tuijottavani niitä aina vain pidempään. Tuohon Bestån päälle sopii kyllä tosi hyvin!

  1. Dara: Jostain syystä sitä on alkanut kaipaamaan ja arvostamaan vanhaa. Ja tosiaan valkoisen kiiltävän Bestån päällä tuollainen retropullo tulee kyllä kivasti esiin. 🙂

 5. Pienempi on litran maitopullo, noita oli käytössä vielä 60-luvulla

  1. Tio Viejo: Kiitos tiedosta! Itse en siihen aikaan ole ollut vielä olemassakaan. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *