Stockmannin pääsiäisalesta bongattua!

“Miten vietit pääsiäisen?”

“En mä sen kummemmin, hengailin verkkokaupoissa.”

Haha 😀 Sitä tässä on tullut tehtyä, mieli on jotenkin taas kamalan inspiroitunut kaikesta. Mikäs sitä parhaiten tyydyttäisi kuin virtuaalishoppailu. Muutamat tuotteet voisi klikata ostoskoriin Stockalta* nyt kun pääsiäisen ajan saa kanta-asiakkaat kaikista kodin tuotteista -20 %.

kollaasi2.jpg

musta 5101 -tuotteet ovat saapuneet Stockmannille siivousainevalikoimaan* ja vieläpä verkkokauppaan, jei! Tarttiskohan pistää tilausta vetämään?!

kollaasi1.jpg

Tässä piakkoin pitäisi alkaa harjoitella eväiden kantamista mukana. Nykyään ehdin hoitaa asioita tai käydä jossain suurin piirtein aamupalan ja lounaan välissä ja sitten on taas oltava kotona laittamassa ruokaa ja syömässä. Eväiden nappaaminen mukaan toisi hieman joustavuutta arkeen. Mulla on mielessä yksi tietty lounasrasia, mutta silmäni osuivat verkkokaupassa surffaillessani tähän Aladdin Bento -lounasrasiaan*. Hauskan muotoinen, tulee vähän mieleen jonkinlainen soppatynnyri. 😀 Ja aina ja ikuisesti haaveilen tuosta simppelistä Eva Solon vesipullosta*. Vihreä nauha pullon korkissa on kiva ja keväinen bonus. 

kollaasi4.jpg

Ja lisää vesipulloja. Tällä kertaa Aladdinin vesipullo*, jossa teksti I’m not A disposable bottle. Vieressä kylmäpatruunalla varustettu Roosa nauha -kampanjaan kuuluva Sagaformin vesipullo*. Kylmäpatruunasta voikin olla iso hyöty kesällä!

kollaasi3.jpg

Hobby Hallista hankittu Koodin pellavapussilakanasetti on niin ahkerassa käytössä, että petaan ne sänkyyn aina suoraan pesun jälkeen. Eipähän tarvitse turhaa energiaa kuluttaa liinavaatteiden viikkailuun kaappiin, mutta silti huolisin kyllä vielä ainakin yhden extrapussilakanasetin. J.F. by Finlaysonin Emilie -pellavapussilakanasetti* on kovin kehuttu, ehkä seuraavaksi voisi kokeilla sitä. Lisäksi olisi tarvetta pyyhkeiden uusimiselle ja olen tykännyt valkoisista Villa Stockmannin pyyhkeistäni*, joita minulla on kolme kokoa (käsi-, kasvo- ja kylpypyyhkeet). Ja hei, oletteko huomanneet, että Iittalalta on tullut uusi pyöreä lasinen vitriinirasia*?! 🙂

Sisustuksessa on tällä hetkellä jonkinlainen paussi menossa. Kotona en ole tehnyt oikein mitään, mitä nyt muutaman kasvin ja kukan hankkinut. Kyllähän silmät näkee mielenkiintoisia tavaroita, tuotteita ja välillä joku sisustukseen liittyvä ajatuskin piipahtaa mielessä, mutta toteutus junnaa paikoillaan. Toisaalta, en ole oikeastaan jaksanut stressata siitä, sillä ehkä mun kuuluu nyt keskittää suurin osa energiastani muihin elämäni tärkeisiin osa-alueisiin. Kyllä ne tavarat alkavat sitten omalla painollaan taas siirtymään paikasta toiseen, jolloin voin taas kirota sitä, että kun siirrät yhden tavaran niin aiheutat dominoefektin ja menee yötkin miettiessä miten ja mitä sisustaisi. 😉 Tarvetta toki sisustamistoimille olisi, muttei kovin suurta energiaa toteutukselle. Mutta ehkä näin parempi, välillä on hyvä pysähtyäkin.

Tuleeko teillä usein tai edes joskus kausia, jolloin ei ole kyllästynyt varsinaisesti sisustamiseen, mutta ei vaan tule sisustelleeksi? 

* Postaus sisältää mainoslinkkejä

Irina / White & Fresh - -

10 kommenttia “Stockmannin pääsiäisalesta bongattua!

 1. Oi, mä haluan tuollaisen pyöreän vitriinin! &hearts;<br />
  <br />
  Älä välitä täälläkin pyöritään netissä, mun harrastus on lauantaisin käydä katsomassa etuovesta asuntoja, mihin ei todellakaan ole rahaa, mutta jospa sitä voittaisi illalla lotossa. 😀 Pari tuntia mukava olla haaveissa, kunnes loton tarkistus palauttaa maanpinnalle. :p Mutta mitä elämä olisikaan ilman haaveita. Finlaysonin verkkokaupassa on muuten -20% koko viikonlopun ajan. 😀

  1. JonnaH.: Niin, se on totta ettei haaveilu maksa mitään. 🙂

 2. Hassu sattuma, että minä vasta tilasin itselleni tuon Eva Solon vesipullon, ja viikon verran olen nyt päässyt käyttämään sitä :). Oli kyllä todella hyvä ostos, ja ihanaa, kun enää ei tarvitse ostaa kaupasta niitä puolen litran Bon Aqua -pulloja juomapulloiksi! Tarkoituksenani on jossain vaiheessa tehdä pieni postauskin tuosta pullosta :).

  1. Tiia: Mulla on jo pitkään ollut Tupperwaren EcoPure2-juomapullo sekä PlastexDesignin Plup-pullo. Toinen mahtuu isompaan ja toinen pienempään laukkuun. Ennen muinoin minäkin käytin tyhjiä limu- ja vichypulloja, mutta nämä ovat kyllä paljon parempi, ekologisempi ja pitkäkestoisempi valinta. 🙂

 3. Ihanaa, noita musta 5101 saa Stockalta! Toivottavasti myös tavaratalosta, haluan kokeilla tiskiharjaa. Tuolla mustikkatiskiaineella olen nyt pikkuisia käsitiskejä tiskaillut. Tuoksu on ihan ok, mutta ei minusta vannoutunutta fania tullut. Olen pesuaineiden suhteen vanhanaikainen ja kaipaan raikkaampaa tuoksua. Vanhuus ei tule yksin… 😉

  1. Minna: Mä olisin varmasti tilannut tuon mustikkaisen käsitiskiaineen, jos mulla ei olisi niin paljon vielä vanhoja jäljellä. Tiskiharja on sekin varsin kiinnostava ja pitääkin joskus vähän hipelöidä sitä, kun osuu kohdalle. Ehkä joskus voisi sitä kokeilla 🙂

 4. Toi Sagafomin vesipullo vois tosiaan olla kesällä aika kätevä ja hintakin näyttäis olevan ihan kohtuullinen. Vinkkinä muuten, jos joskus kaipaat &quot;puhelinjohtoponnarin&quot; tilalle jotain &quot;huomaamattomampaa&quot; vaihtoehtoa niin itse oon tykännyt tosi paljon näistä Dermosilin hiuslenkeistä:<br />
  <a rel="external nofollow" href="https://www.dermoshop.com/fi/products/3619-hiuslenkit-kahvinruskea?r=/for/hair&quot; target="_blank">https://www.dermoshop.com/fi/products/3619-hiuslenkit-kahvinruskea?r=/for/hair</a&gt; <br />
  Mukavaa Pääsiäistä! :)<br />
  ps: Kevätmessuilla oli kiva käydä – kiitos vielä lipuista. 🙂

  1. -Siny-: Kiva kuulla, että tykkäsit messuista. :)<br />
   <br />
   Kiitos myös tuosta hiuslenksuvinkistä, tuollaisiahan voisi joskus kokeilla. Harmi ettei tosiaan ole kirkkaita enää, vain kahvinruskeita ja pinkkejä. Kahvinruskea kyllä sopisi mulle tällä hetkellä eli sen puolesta ei niin nuukaa. 🙂

 5. Tosi kiva toi eväsrasia. Mä olen vuosikausia sitten ostanut jostain Aasiasta sellaisen, jossa on sama idea, mutta ovat emalia. On hirveen hyvin pakattua, suoraan sanoen ei hajuakaan missä on. Ja materiaali oli sellainen, johon tulee jäljet hyvin. Puhumattakaan purkkien koosta. Parasta onkin että rasia setti pysyy piilossa.

  1. lanttuleikkuri: Tämä rasia pitäisi ehdottomasti käydä tsekkaamassa livenä, mutta vaikuttaa hauskalta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *