Ei vain yksityiskohtia…

Makuuhuoneen tikashyllyllä on uusi taulu.

The details are not the details. They make the design.

Charles Eames

IMG_0454.jpg

Taulun teksti oikeastaan kiteyttää oman kotini sisustamisessa ja tässä blogissakin kaiken. Keskityn paljon yksityiskohtiin ja se näkyy blogissani siinä, että harvoin otan kuvia isommista kokonaisuuksista. Väännän ja käännän yksityiskohtien parissa, joista sitten kuitenkin ajan myötä muodostuu kokonaisuus.

IMG_0455.jpg

Teksti sopii minuun itseenikin hyvin, olen aina ollut kiinnostuneempi yksityiskohdista ja hallinnut enemmän nippelitietoutta kuin laajoja kokonaisuuksia.

IMG_0457.jpg

Harvoin jokin teksti, taulu, esine tai mikä tahansa kolahtaa näin, mutta tälle kävi niin. Ei siinä vaiheessa, kun tämä taulu kotiini tuli vaan hetken myöhemmin kun asetin taulun tuohon, se vain iski tajuntaani.

… ei vain yksityiskohtia.

 

 

6 kommenttia “Ei vain yksityiskohtia…

 1. Tosi kivalle näyttää tuo portaikko ja yksityiskohdant 🙂 taulu on ihana, sopis mullekin, oleko neitsyt horoskoopissa? Kivaa viikonloppua!

  1. t: Kiitos! 🙂 Olen horoskoopiltani Kalat.<br />
   <br />
   Kivaa viikonloppua sullekin ja ihanaa alkanutta maaliskuuta!

 2. Tosi kaunis printtitaulu, mä oon niiin ihastunut noihin teksteihin 🙂

  1. Kati: Tekstitaulut on kivoja, varsinkin, jos teksti kolahtaa oikein kunnolla. 🙂

 3. Toi on hyvä! Mä tykkään tekstitauluista, mutta oon aika tarkka tekstien suhteen… Asiasisällössä pitää olla sitä jotain mikä muhun kolahtaa.

  1. Dara: Aivan sama juttu mulla! Monet tekstitaulut on kauniita, mutta jotenkin niitä ei sitten omaan kotiin halua vain siksi, että ne on kauniita vaan tekstin on myös kolahdettava omaan itseensä, elämäänsä tai kotiinsa. Ja tämä kolahti. Ei heti aluksi vaan vasta myöhemmin. Eka tää oli kiva teksti, joka oli kiva ja &quot;kelpasi&quot;, mutta yhtäkkiä se vaan iski tajuntaan, että hei, tuohan on just eikä melkeen noin. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *