CASA on the road: Peroba

CASAn sisustusliikekierroksen yksi suosikeistani oli Fredrikinkatu 33:ssa sijaitseva Peroba. En ollut aiemmin myymälässä käynyt, joten olin aika innoissani kaiken muualta kuullun ja nähdyn perusteella.

peroba3.jpg

peroba7.jpg

peroba2.jpg

Ihania eteiskasseja, jotka vaihtelunhaluisille sopivat hyvin korvaamaan säilytyskoreja tms. Yhteen voisi tekstin mukaan laittaa pipot, lapaset ja huivit, yhteen kierrätykseen menevät sanomalehdet ja yhteen mitä sattuu huvittamaan. 🙂

Stuff I don’t know where to put… pussukka jäi kiehtomaan ja mietityttämään. Olisi jännä ajatus, että olisi vain tuommoinen pussi, johon mahtuisi kaikki kodissa olevat ylimääräiset, eksyneet ja muuten vain vaeltelevat tavarat. Pussi olisi itsessään kaaoksessa, mutta paikoillaan aika näppärä ja siisti ulkopuoliselta ilmeeltään. Voisikin ottaa tavoitteeksi sen, että kaikki ylimääräinen mahtuisi tuommoiseen pussukkaan, jos semmoinen olisi olemassa. 😀

peroba1.jpg

Peroban alakerta oli tunnelmaltaan mielenkiintoinen ja jännittävä. Kuin jonkinasteinen kellariin rakennettu oleskelutila. Tunnelma huokui lämpöä ja toi mieleen menneisyyden. Industriaalisia tuotteita, rustiikkia ja retroa. 

peroba4.jpg

peroba5.jpg

Peroba on pullollaan mageita säilytysratkaisuja helpottavia tuotteita; metallilankakoreja, lasipulloja, laatikoita, kumikoreja yms. 

peroba8.jpg

peroba10.jpg

peroba6.jpg

peroba9.jpg

Perobaan täytyy päästä toistekin, ehdottomasti. Kannattaa myös tutustua Peroban verkkokauppaan, siellä on paljon ihania tuotteita, joita liikkeessäkin näimme. Helpottaa myös ostamista, jos ei itse myymälään pääse shoppailemaan ja tunnelmoimaan. 🙂

 

Postaus on osa CASA on the road -kiertuetta ja tehty yhteistyössä Peroban kanssa

8 kommenttia “CASA on the road: Peroba

  1. JonnaH.: Mä kans ihastelen aina kaikkia palasaippuoita mutta vaihtelunhaluisena vähän harmittaa, kun ne kuluu niin hitaasti. Tosin sain joskus vinkin että ne voi veitsellä leikata pienemmiksi paloiksi jolloin ei tarvitse isoa mötikkää käyttää kerrallaan hampaat irvessä. 😉

 1. Oih, Peroba on yksi suosikeistani! Tunnelma siellä on tosi kiva ja varsinkin tuo alakerta on hauska, tulee sellainen tunne, että sieltä voi löytää mitä vain! 🙂 Olen itse päässyt tekemään visualusti- opiskeluitteni myötä heille näyteikkunan, se oli tosi kiva homma! 🙂

  1. Blondi: Vau, sullahan oli sitten tosi magee harjotteluhomma siinä!

 2. Stuff I don't know where to put-pussukasta mulle tuli ihan samat ajatukset kuin sullekin! Siis niinku siitä välttämättömästä romulaatikosta saisi sisustuselementin! Nerokasta! Ja kyljessä olevan tekstin takia kaikki kuitenkin tajuaisi sen, miksi sisältö on silkkaa kaaosta. <br />
  <br />
  Oliks toi pussi minkä kokoinen ja hintaluokka suurin piirtein? Muitatko yhtään?

  1. Dara: Juurikin näin! Pussukka maksaa 13 euroa eli ei järin paha hinta. Koko ei ollut mikään valtava, mutta mä en hirveen paljon isompaa edes haluaisi, koska sitten turhaa kamaa olisi pakko karsia enempi. 😉

 3. Ihania tuotteita !<br />
  Kävin katsomassa nettisivuja, ihana läkkipeltinen kynttilänjalka 18 euroa, tämä stuff I dont maksaa 13 euroa, eli hyvin kohtuuhintainen kauppa on kyseessä.<br />
  Pitääpä joku päivä käydä tuolla kääntymässä.

  1. lanttuleikkuri: Sinne sitten vaan piipahtamaan! Tiukka ostoslista vaan mukaan ettei tule turhia sortumisia. 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *