Mokon lempparit

Uhkasin tehdä haavelistan Mokon tuotteista, jotka voisin kotiuttaa vaikka heti. Selasin Mokon tuotteita kuola suupielistä valuen ja vaivoin sain hillittyä itseni niin, että lista ei ole ”tämän pidempi”. 😉

kosmetiikkaa.jpg

Nestemäinen Marseille saippua olisi aika kaunis ja sen rinnalle sopisi kivasti valkoisessa pullossa hajusteeton käsirasva. Rautayrtti kuulostaa myös aika herkulliselta. L:A BRUKETin tuotteita olen myös pitkään ihastellut ja käteni pesisin mielelläni vaniljan tuoksuisella nestesaippualla.

marvis.jpg

Marvisin hampaidenhoitotuotteet ovat todella suosittuja ja voisinkin joskus kokeilla, miltä tuntuisi pestä hampaat vaikkapa salmiakin tai inkiväärin makuisilla tahnoilla. Marketeissa myydyille suuvesiputeleille vetää vertoja mennen tullen tuo Marvisin versio. Hammasharjankin voisi jättää esille, jos käytössä olisi musta ja yksinkertainen yksilö.

huonetuoksut.jpg

Eteinen on jo jonkin aikaa kaivannut huonetuoksua loppuneen tilalle. Ylläolevista voisin ottaa melkein minkä vain, kuulostavat tuoksuina hyvältä. Joku noista kelpaisi myös kylpyhuoneeseen. Tai keittiöön. Tai minne vain!

method.jpg

Methodin tuotteille löytyy käyttöä aina. Toilet Cleaner lähenee loppuaan ja pyykinpesuainettakin tarvitsisi. Fresh Air on ihan paras. Keittiössäni oli aikoinaan käsienpesua varten Methodin vaahtoava Sweet Water nestesaippua ja sitä voisin kokeilla jossain vaiheessa myös ihan kylppäriinkin käsisaippuaksi. Kiva makeahko ja raikas tuoksu.

herkkuja.jpg

kuvat: Moko Market

Herkuista huolisin Renee Voltairen tuotteita maustamattoman jogurtin kaveriksi ja A L’olivierin oliiviöljy näyttäisi kivalta keittiössä ja olisi myös sopivaa terveelliseen ruokavalioon. Putelikin ulkonäöllään voittaa esimerkiksi marketeissa myytävät muoviset rypsiöljykaameudet. 🙂

Eiköhän näillä tuotteilla saisi vähän estetiikkaa käytännöllisyyden lisäksi omaan kotiin!

Irina / White & Fresh - -

11 kommenttia “Mokon lempparit

 1. Hei loistavaa, että tuolta saisi noita Provencen huonetuoksudiffuusereita keltaisella ja oranssilla tekstillä. Mähän olen käyttänyt noita useita, esim. kaikki Stockalla tarjolla olevat väri/tuoksuvaihtoehdot. Kerään tyhjät lasipullot kylppärin kaapin päälle, kun tykkään, että värikäs rivistö näyttää kivalta. Nyt löysin siis kokoelmaani uusia värejä. Kiitti vinkistä 🙂

  1. Kristiina: No sattuipa hyvin! 🙂 Nyt vaan sitten piipahtamaan jommassa kummassa Mokon myymälässä tai vaikkapa molemmissa tai netistä tilaamaan.

 2. Mokon valikoimista löytyy kyllä yhtä sun toista, minkä huolisi omaan kotiin 🙂 Hammastahnaa täytyy ehdottomasti joskus kokeilla, salmiakki kuulosti aika herkulta!

 3. Mä rakastan noita La Compagnie de Provencen pakkauksia, erityisesti black jasmin käsivoide -ja saippua olisi ihan meikäläisen heiniä. Marvisia sain testiin, en malta, että pääsen kokeilemaan, lakua oh nam! 😀

  1. JonnaH.: La Compagnie de Provencen tuotteet tuntuu niin ylellisiltä jotenkin. Ja mä tahdon kans kokeilla Marvisin hammastahnoja! 🙂

 4. Nuo nestemäiset Marseille-saippuat on ihan parhaita ja yksi sellainen täyttöpullo on todella riittoisa. En ole moneen vuoteen muita saippuoita käyttänytkään. Mutta tuo saman sarjan käsivoide oli minulle pettymys. En osta toista kertaa. Ehkä minulla on vain liian kuiva iho sille, mutta ei auta ollenkaan varsinkaan näillä pakkasilla.

  1. R: Täytyy ehkä hankkia tuommoinen kaunis pullo joskus ja siihen voi sitten laittaa muita saippuoita kun loppuu. Ja käsirasvassa mulle on tärkeää imeytyminen eli jos joutuu useammin laittamaan niin kädet ei saa jäädä rasvaisen tuntuiseksi. Siksi joskus hieronkin rasvan vain kämmenselkiin.

 5. Onpas kiva uusi tuttavuus tuo nestemäinen Marseille-saippua, en tiennyt sitä tuossa muodossa olevankaan ja kaunis graafisesti kuvioitu pullo miellyttää silmääni erityisesti.<br />
  <br />
  Kerran kun ostaa mieluisan pullon, niin sen voi täyttää jollain muullakin saippualla, itse kun käytän paljon (vähän pakosta) hajusteettomia tuotteita eivätkä niiden pullot todellakaan kauneudella hurmaa.<br />
  <br />
  Olen laiska kiertelemään kaupoissa ja etsimään uusia kivoja juttuja, joten tämä Casan sisustuskierros on tuonut paljon kivoja erilaisia uusia juttuja tietooni – kiitokset siitä ja toivonkin lisää jatkoa erityisesti tällaisista kivoista näteistä kodin käyttöjutuista, jotka eivät ole hirveän kalliita, mutta tuovat piristystä. 🙂

  1. turkulainen lukija: Kiitos kivasta kommentistasi! Se on totta, että mielellään täyttelee jotain kaunista pulloa saippuoilla kuin ostelee aina uusia jotka on ties miten kirjavia. 🙂 <br />
   <br />
   Ja mä tykkään myös kohtuuhintaisista kodin käyttötavaroista, vielä jos ne on ulkonäöltäänkin kivoja. Niitä haluan omaan kotiin myös, joten varmasti vinkkailen niistä täällä jatkossakin!

  1. Dara: Shop shop shoppaamaan vaan kaunistusta kylppäriin! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *