Ruttuinen paperikassi-lehtiteline

Jännä otsikko, eikö? 😉
Mutta joo, bongasin Habitare-messuilta tällaisen saksalaisen Surplus Systemsin valmistaman Crumple Boxin joka piti tietenkin heti pistää tilaukseen. Siinä se nenän edessä nökötti monessa eri värissä, ratkaisu kierrätykseen meneville mainoksille, sanomalehdille yms. Voihan tätä toki käyttää muunlaiseenkin säilytykseen, mutta itselläni tosiaan kierrätyspaprut ovat huutaneet säilytyspaikkaa.
IMAG0734.jpg

IMAG0724.jpg

IMAG0725.jpg

IMAG0732.jpg

Muoviahan tämä tietenkin on, mutta hauskasti imitoitu rypistynyttä paperikassia. Tykkään!
Sijoituspaikkana on tosiaan eteinen, joka edelleen odottaa sitä kokonaiskuvausta. Vain yksityiskohtia on eteisestä kuvauskunnossa, muutoin mennään edelleen kaaoksessa. 🙂

15 kommenttia “Ruttuinen paperikassi-lehtiteline

 1. Hauska kassi 🙂 ja jotenkin sopii kuvanmukaisesti kierrätykseen meneville papereille!

 2. Niin munkin mielestä! 🙂 Oon meinaan kierrätykseen meneviä lehtiä säilyttänyt eteisessä usein paperikassissa, niin toi on kestävämpi ja kauniimpi versio siitä.

 3. Voisitko joskus kuvata koko kotisi? täällä on vain palasia siitä, on vaikea hahmottaa miten kotisi menee ja millainen se on. Kiitos, jo etukäteen!! 🙂 Jään innolla odottamaan!

 4. Toki voisin ja kuvaankin, mutta valitettavasti tämä mun sisustaminen ja järjestely on tooooodella hidasta puuhaa, joten menee aikaa, että kaikki on suhteellisen kunnossa. Siihen asti toivottavasti kestätte näitä mun palasia. 🙂 Niin ja mäkin odotan innolla, että pääsen kuvaamaan joskus isopiakin kokonaisuuksia. 😀

 5. Et sitten pistänyt tilaukseen? :/ Mä vaan ihastuin niin paljon, että huomasin aika nopeasti olevani kirjoittamassa tilauslappua. 😀

 6. Minä toivoisin taas hieman selkeämpiä kuvakulmia 🙂 Näistä tuotteista siis. Tätäkin on kyllä kuvattu monesta kuvakulmasta, mutta ihan perus edestäpäin suoraan otettu kuva puuttuu. Se ehkä selkeyttäysi hieman, edestäpäin kyllä kuvia otat mutta monesti yläviistosta 🙂 Ja tässä tosiaan on kuva edestäpäin niin että tuote makaa lattialla, mutta silti kaipaisin ihan perus kuvakulmaakin.

 7. Kiitos, pistetään korvan taakse tämä toive seuraavaa lehtiteline-kuvausta varten! 🙂

 8. Tosi hauska tuo kassi. Itselläni on jo hyvä säilytyspaikka mainospostille yms, mutta jos ei olisi, nii hankkisin ehdottomasti tuollaisen kassin. 🙂

 9. Joo tää on kiva, kun ei kulu eikä mene rikki samoin kuin aikansa elänyt oikea paperikassi. 🙂 Ja tää on vielä kierrätysmuovista valmistettu.

 10. Jei, heti etsimään ja tilaamaan. Olisko ollut joku smartia, mistä näitä saa. 😀

 11. Ihana kassi! Osaatko neuvoa mistä tuommoisen saisi ostettua/tilattua kun habitaret jäivät tänä vuonna väliin :/<br /><br />Ellen

 12. Itse googletellessani törmäsin tällaiseen kuin smartia.fi&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;<a rel="external nofollow" href="http://www.smartia.fi/PublishedService?file=page&amp;pageID=9&amp;itemcode=MASTER0612&amp;OpenGroups=912<br&quot; target="_blank">http://www.smartia.fi/PublishedService?file=page&amp;pageID=9&amp;itemcode=MASTER0612&amp;OpenGroups=912<br</a&gt; /&gt;&lt;br /&gt;Tarkemmin en ole sivustoa tutkaillut tai että löytyisikö näitä myynnistä muualta. Oman laatikkoni toimitti tukku.net joka on vissiin yrityksille tarkoitettu jälleenmyyntiputiikki? Kannattaa toki käydä kurkistamassa sieltäkin ja sitten jos ei muuta niin Google vain laulamaan. 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *