www.whiteandfresh.fi – blogin uusi osoite!

Blogillani on nyt aivan uusi osoite, täsmällisempi kuin aiemmin ja ihan ikioma. 🙂
Na%CC%88ytto%CC%88kuva+2012-05-14+kohtee
Jatkossa on hyvä päivittää blogini osoite tähän uuteen www.whiteandfresh.fi

Yritän tässä juuri miettiä päätäni puhki, että mihin kaikkialle se uusi osoite on nyt päivitettävä, mutta pää on yhtä sekametelisoppaa tällä hetkellä, joten minkäänlainen ajatustyö ei oikein luonnistu. Vinkkejä otetaan vastaan, niitä yksinkertaisimpiakin myöten. 🙂
Ihanaa keskiviikkoiltaa muruset, tämä tyttö on tästä omasta osoitteestaan nyt todella onnellinen. <3
Irina / White & Fresh - -

12 kommenttia “www.whiteandfresh.fi – blogin uusi osoite!

  1. Paljon onnea upouudesta ja ihan ikkariomasta osoitteesta! &lt;br /&gt;&lt;br /&gt;Mulla on blogisi kirjanmerkeissä sillä vanhalla tallennettuna, mutta nyt ainakin loikkasi itsekseen suoraan tähän uuteen osoitteeseen näemmä. Ainakin tossa osoiterivillä lukee tää uusi osoitteesi :)&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;

  2. Joo siellä on edelleenohjaus päällä, mutta suosittelen kuitenkin vaihtamaan osoitteen. 🙂

  3. Jonkin verran sai säheltää, mutta kai mä onnistuin jonkun ilmoituksen tekemään tuelle, että blogin osoite on muuttunut. Katsotaan mitä siitäkin tulee 😀

  4. No nih, osoite vaihdettu! Parempi näin; hulluksihan mää tulisin, jos yhtäkkiä en suoriltaan, yhdellä hiirulaisen klikkauksella pääsiskään tänne ;)&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;Ai niin, ADHD:n ja Pukin kiihkeänä roihunnut rakkaustarina taitaa olla menneen talven lumia. Pukkiparka istuu sohvan käsinojalla ties monettako päivää putkeen jo ihan hylättynä ja yksikseen. ADHD puolestaan, kuten tollaset huithapeli-miehet muutenkin, lajiin katsomatta, riekkuu ihan muissa hommissa eikä edes muista entistä Suurta Rakkauttaan… ;D

  5. Jei, kiva kiva! &amp;lt;3 Ja nyt Pukki on ihan kokonaan sun omasi. 😉

  6. Onnea uuteen osoitteeseen!&lt;br /&gt;Mutta voi ei…. mihin ovat kadonneet kaikki blogit tuolta oikeasta reunasta 🙂 Aina luettuani postauksesi selailin myös muita blogeja sinun blogisi kautta! Nyt olen ihan hukassa kun en muista kun muutaman blogin nimen =D

  7. Kiitos ja samalla iiiiiisosti anteeksi! Mulla on ollut vähän säätöä täällä ja kaikki lukemani blogit eivät ole päässeet sivupalkkiin ja päätin, että siivoan nyt kunnolla sieltä kaikki ja lisäilen niitä sitten uudelleen sinne. Hitsin vitsi, ei ollut todellakaan tarkoitus, että lukijani siitä kärsisivät. 🙁 Koitan mahdollisimman pian pistää ne sinne uudelleen, ihan heti kun on vaan pikkuisen normaalia enempi aikaa! :/

  8. Enpä minä siitä kärsinyt enkä kärsi mutta olisit nähnyt ilmeeni kun tajusin että mitääää, mitä mä nyt teen =D on varmasti kaikenlaista säätöä osoitteenmuutoksen takia joten älä tästä ressiä ota! Hyvää joulun odotusta sinulle!

  9. Kiitos kärsivällisyydestä, blogilista palaa ruutuun mahdollisimman pian! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *