Klara vappen ;)

Pakollinen juhlapyhäpostaus tulee nyt sitten tässä. 🙂 Juuri pölähdin kotiin käytyäni ulkoiluttamassa kevään ensimmäistä kertaa ballerinojani ja koluamassa Itäkeskuksen Tigerin valikoiman. Kuvia otin tietenkin ja niitä tiedossa vielä tässä vapun aikana. Täällä ei mitenkään kummemmin vappua jaksa juhlistaa, joten näillä mennään.
Picture.jpg
Lempparicolaa ja -suklaata sekä tietenkin hyviä sarjoja digiboksilta sekä jaksaessa hieman muuttopakkailua ja tavaran karsimista. Jos oikein kovasti innostun, saatan nauttia jääkaapissa maaliskuun alun laivareissulta tuodun sidukkatölkin. Aika hurjaa, eikö?!! 😀
Ihanaa ja aurinkoista vappua teille lukijoille, ootte tärkeitä! <3Irina / White & Fresh - -

13 kommenttia “Klara vappen ;)

  1. Erittäin kivaa ja muksaa vappua myös sulle &amp;lt;3 🙂 Mäkin suunnittelin, et josko sitä heittäytyis ihan hurjaks ja tosiaan aukasis uudesta vuodesta asti jääkaapissa olleet sidukat..(tai edes toisen :D)

  2. Ihanaa vappua &amp;lt;3 Täällä grillataan, mutta alkomaholia ei oteta kun migreeni vieraillut, mutta onneksi on tuota hyvää Tuomenkukan itsetekemää simaa 🙂 Huomennakin grillataan, mutta ystäväperheen luona.

  3. Hauskaa vappua! Pakko tunnustaa, että olen tullut jo niin vanhaksi, etten jaksa enää nuorten lailla juhlia yhtään mitään. Käväistiin kaupungilla katsomassa vapputoria ja tietysti niitä pakollisia ilmapalloja pitää olla, simaa ja munkkeja myös, mutta ei mitään ihmeitä.Mutta näillä eväillä saa oikein hauskan vapun, colalla ja suklaalla myös. Nam!

  4. Kuulostaa ihanalta tuo grillaaminen, pääsispä pian jonnekin grillailemaan. Olisi ihanaa viettää kunnon grilli-ilta hyvässä seurassa. 🙂 Nyt vietän vapun enemmän kuin mielelläni kotona. On kaikenlaista tekemistä, mikä pitäisi saattaa alulle tai huomaan pian kuukauden päästä olevani aivan pulassa. 🙂

  5. Sima ja munkit olisivat kyllä tämänkin vapun kruunanneet, mutta hyvin pärjään ilmankin. 🙂 Ei sitä itsekään jaksanut edes ajatuksen tasolla miettiä vappumenoja, kotona viihdyn oikein hyvin ja muuttopakkailutkin pitäisi taas saada potkituksi etiäpäin. 🙂 Ihanaa vappua sullekin ihana &amp;lt;3

  6. Heh, itse tulin vanhempien ja miehen kanssa mökille. Klo on kymmenen ja kaikki nukkuu jo, kissakin. Kai tässä siis itsekin untenmaille ja huomenna jatkuu ulkokalusteiden kunnostus. Villiä tosiaan, mutta ihan parasta. En ymmärrä vappua, en vaan ymmärrä.

  7. Aika montaa eri reittiä on nyt sulle ihanainen vaput toivotettu, mutta kerta kiellon päälle vielä eli ihanaa vappendaalia!!! &amp;lt;3 🙂

  8. Minä ymmärrän kyllä vapun sinänsä. Meidän perheessä se tosin on ollut sitä, mitä alkuperäiseltään merkitykseltään on ollutkin eli työväenjuhla. Pienenä kävin isän kanssa vappupäivänä marssimassa ja usein juuri vappuna sain ensimmäistä kertaa polkupyörän ulos. 🙂 Oli se juhlaa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *