Hyvänmielen haaste

Suloinen Jenna Pienet on askeleet -blogista heitti minua Hyvänmielen haasteella. Kiitos siitä Jennalle ja muille vinkki, että kannattaa käydä katsastamassa Jennan blogia. Jennan elämän ja arjen keskipisteessä on ihanainen Juuso-vaaveli, jonka elämää blogissa pääsee seuraamaan. Lisäksi Jennalla on ihana sisustusmaku ja sisustusjuttujakin mahtuu blogiin oikein kivasti. Mii laik!
Haasteessa kerrotaan 10 asiaa/juttua, josta tulee hyvälle mielelle. Lisäksi haaste pistetään eteenpäin viidelle blogille. Tässä tulee 10 satunnaista asiaa, jotka saavat minut hyvälle mielelle. 🙂
1. Kevät. Pitkän talven jälkeen olen äärimmäisen kyllästynyt lumeen ja tunnen hyvää oloa siitä, kun ilmat lämpiävät ja alkaa vihertää. Kunnon tauko kylmästä talvesta saa energiavarastot täyttymään.
2. Linnut. Huomaan hymyileväni, kun seurailen parvekkeella jokakeväistä lintujen touhua. Talitiaiset ja kirjosiepot rakentavat pesiään, kirjosiepot suojelevat pesiään uteliailta oravilta, rastaat parittelevat ja valmistautuvat perheenlisäyksiin, Satakieli saapuu lähimetsikköön ja laulaa mielettömän upeasti varsinkin öisin lähes juhannukseen asti.
3. Aamukahvi. Vaikka aamuisin väsyttääkin, rakastan sitä hetkeä, kun saan ensimmäisen kahvikupillisen aamulla eteeni. Usein jo illalla nukkumaan mennessä en meinaa malttaa odottaa aamuun, sillä tiedän saavani kahvia. 😉
4. Laihtuminen. Se tunne, joka tulee kun näkee vaakalukeman olevan pienempi kuin edellisellä viikolla. Nyt varsinkin, kun painonpudotus on vielä ajankohtainen projekti.
5. Valkoinen koti. Kun katsoo ympärilleen ja vanhoja kuvia katsottuaan tajuaa ettei koti ole enää semmoinen sekasikiö sisustukseltaan, missä huonekalut ovat ns. eriparia vaan kalusteet ja yleisilme alkaa olla todellakin enemmän valkoinen kuin aiemmin. <3
6. Kivuttomuus. Ei enää kipuilua selässä, mistä kärsin pahan välilevypullistuman vuoksi vuoden. Ei enää kyykkimistä parin minuutin välein vaan voin kivutta seistä sekä kävellä. Usein mietin, miten kummassa selvisinkään kipujeni kanssa niin kauan. Arvostus kivuttomuudesta kulminoituu erityisesti nykyään, kun lähden lenkille. Mä pystyn lenkkeilemään, what a feeling! <3
7. Väljyys. Melkein jopa euforinen tunne, kun saa käytyä tavaroitaan läpi ja karsittua niitä isolla kädellä. Käsittämätön tunne, kun tavaraa on vähemmän. Vähemmän tavaraa – selkeämpi mielikin. <3
8. Iltapäiväkahvi. Päivän reissuilta kotiin palattua saa vihdoin kahvikupposen eteensä.
9. Kesä, Kaivari ja jäätelö. Kesän tultua Kaivarissa meren rannalla vietetty päivä/ilta ja Helsingin Jäätelötehtaan isot jäätelöannokset. Meri kauniina aurinkoisena päivänä/alkuiltana on vaan huumaavaa!
10. Yhteydenotto. Kun ystävä, josta tykkää ja jota on kaivannut, ottaa pitkästä aikaa yhteyttä.
Tässä ehkä murto-osa hyvää mieltä tuovista asioista elämässä. Onneksi monet muutkin jutut tekevät iloiseksi ja saavat hyvälle mielelle. 🙂
Haaste lähtee eteenpäin seuraaville blogeille:
Pistän tämän viiden sijasta kymmenelle blogille, koska tykkään antaa kiitosta ja kunniaa lukemilleni blogeille. <3

6 kommenttia “Hyvänmielen haaste

  1. Hih. Kiitos kauniista sanoista &amp;lt;3&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;olen muuten monessakin kohtaa samaa mieltä, mitä olet kirjaillut tohon 🙂

  2. No ansaitsit kehut kyllä aivan täysin, ootte niin reippaita sun miehen kanssa ja silti jaksette olla noin äärettömän positiivisia. Oot sinä Jenna kyllä ihana pakkaus! 🙂

  3. Voiii eiiii. Oikeesti hyvä ettei itku tule! :D&lt;br /&gt;Ei vaan, pakko olla ja ajatella (tai ainakin yrittää) positiivisesti. Jos nyt jäätäs murehtimaan, niin tilanne olis varmaan aivan toinen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *