Kynsinauhakynä

Kynsinauhani ovat aivan järkyttävässä kunnossa. Lopetin kynsien pureskelun, kun olin 12-vuotias. Nyt vanhemmiten olen alkanut jäystämään ja repimään ihoa kynsien reunoilta ja sehän ei ole kovin viisasta. 😀 Olen jo pitempään miettinyt, että pitäisi olla joku keino hoitaa kynsinauhoja niin, että se on myös helppoa. Jostain putelista kynsinauhojen hoitoaineen annosteleminen on sotkuista ja sitä ei vain tule tehtyä säännöllisesti. Niinpä ostin laivareissultani kynsinauhakynän.
picture+094.jpg
Kynä on Sally Hansenin. Merkki on minulle tuntematon, vaikka jossain olen merkistä kuullut. Kynä toimii samoin kuin valokynä eli kynän päästä pyöritetään niin, että kynän suti kastuu hoitoaineesta. Sitten vaan sivelemään. Aine ei valu eikä sotke samoin kuin pullosta suoraan kynsille annosteltu versio. Näin ollen kynää voi käyttää melkein missä vain, vaikka bussissa matkustaessa. Kätevää!
Ainoa probleema asiassa on se, että miten saan itseni käyttämään kynää säännöllisesti. Ja sitäkin suurempi kysymys on, että miten pystyn olemaan rikkomatta kynsieni reunoja jatkossa. Ei ole paljon hyötyä kynsien hoitoaineesta, jos vaurioiden syytä ei eliminoi.
Vinkkejä ja mielipiteitä?

8 kommenttia “Kynsinauhakynä

  1. Täällä toinen viisas joka repii aina kynsinauhansa. Ei kovin viisasta, mutta aina vahingossa lipsahtaa ja huomaa repivänsä niitä 😀 sitten on kyllä kauniit kädet.

  2. Mulla autto se, että hommasin kynsinauhavoidetta (Avon) ja päätin pyhittää kymppiuutisten ajan kynsille. Siinä kun kattelen uutisia, nyplään kynsinauhojani… hyvin "parantavaa" ja samalla sivistävää 😀

  3. Toi on kyllä hyvä tapa. Se ei vaan vielä poista sitä sormien repimistä. :/

  4. Pitääpä itekin koittaa tuota kynää.:) Jospa koittaisit geelikynsiä niin silloin ei varmaan tulisi revittyä kun on laitettu nätit kynnet..:D

  5. The Body Shopin vastaavanlainen kynsinauhaöljykynä on myös superhyvä. Muistaakseni sitä Almond-sarjaa 🙂 Itse olen opetellut kuljettamaan kynää laukussa mukana ja siitä voi sitten sutia aina töissäkin kun on joku hiljaisempi hetki. Olen itse huomannut että kun saa kynsinauhat kuntoon ja näteiksi, ei niitä tee enää mieli repiä 🙂

  6. Kynnet pysyisivät ihan helpostikin, mutta ne kynsinauhat ja iho siinä kynnen ympärillä, niitähän voisi edelleen repiä. Hih! 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *