Helpotusta säilytykseen kylpyhuoneessa

Blogini pidempiaikaiset lukijat ainakin tietävät, että kylpyhuoneeni on säilytystilojen suhteen ankea. Tilaa on ollut vain peili- ja allaskaapissa ja se on todella vähän. Pesukoneen päällä olen säilytellyt tavaroita ja se on välillä näyttänyt aivan hurjalta, kun on ollut kaikenlaista putelia ja purnukkaa ja välillä kaikkea muutakin mahdollista. Olen käyttänyt H&M:lta hankkimiani kangaspussukoita säilytykseen. Eräänä päivänä sujahdin ihan piruuttani Tarjoustaloon kurkkaamaan, olisiko heillä mahdollisesti kivoja koreja. Mieluiten kannella. Kas kummaa, olihan heillä ja miten hyvä tuuri kävikin, oli vielä yksi kappale juuri sen kokoista kannellista laatikkoa, jollaista olin kaavaillut säilytykseen. Niinpä kotiutui tämä kori.
picture+011.jpg

picture+013.jpg

picture+014.jpg

Nyt olen todella tyytyväinen! Kannen avulla romppeet saa koriin piiloon eikä pölynkään pitäisi kerääntyä purkkien ja purnukoiden päälle. Olen vain niin tyytyväinen, kun kaikki tavarat eivät loju enää näkyvillä. <3 <3 <3

7 kommenttia “Helpotusta säilytykseen kylpyhuoneessa

  1. Olisi ne söpöt metallikantiset purkit voineet näkyä.:) Juu, se on kyllä ärsyttävää, kun joutuu pitämään tavaraa pyykkikoneen päällä. Meillä on sama ongelma tällä hetkellä. Pitäisikö tehdä kammottava kylppäripostaus… Ei sitä varmaan kukaan lukisi. Olen onneni kukkuloilla, kun saadaan muuton jälkeen lisätilaa. Jos ei olisi koreja ja muita laatikoita, kaaos olisi tosi asia meidän pikkukylppärissä.

  2. Hih 😉 Hyvältä (ja siistiltä) näyttää, olen ratkaissut omien purkkieni säilytyksen samalla tavalla, mutta se kori ei ole koskaan kuvaus kunnossa!

  3. Varmasti olisi lukijoita silläkin postauksella. Ja toki ne purkit olisivat voineet näkyä, sitä mietinkin, mutta toisaalta alkaisi pian olla taas pesukoneen päällinen täynnä roipetta. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *