WANTED: Uusi ripsiväri

Siis voi kääk, mun Sensain 38*C ripsari alkaa olla jo aika lähellä loppuaan. Nyt pitäisi löytää uusi jostain. Ostaako vanha kunnon 38 vai kokeillako jotain uutta?

images?q=tbn:ANd9GcRMpMz8NqIJZbfEr_WMp1M
[kuva stockmann.com]

Sensai on sopinut herkille silmilleni ja ehdottomasti paras ominaisuus on silmämeikin kestävyys. Väri käyttäytyy kuin vedenkestäväkin, mutta peseytyy pelkästään tarpeeksi lämpimällä vedellä eikä silmiä tarvitse rasittaa vielä silmämeikinpoistoaineella.

Uuden ripsarin pitäisi siis olla “vedenkestävä” , sopiva herkkäsilmäiselle ja mielellään hyvin levittyvä eikä paakkuuntuva. Kicksistä ostin kesällä Fiber Wigin ja rakastin sen todellakin pidentäviä kuituja, mutta sitä käyttäessä tuntui, kun silmissä olisi ollut hiekkaa. Niinpä Fiber Wig lähti uuteen kotiin, sniisk.

Vinkkejä pliiiiiis, nyt on tosi kyseessä!! 🙂

Irina / White & Fresh - -

11 kommenttia “WANTED: Uusi ripsiväri

  1. Lorealin Double Extension toimii samalla logiikalla kuin Sensai 38 eli lähtee lämpimällä vedellä. Mutta siinä on kaksi päätä, joista toisessa valkoista kuitumössöä, jota laitetaan ensin ja päälle sitten itse väriä toisesta päästä. Voi käyttää arkisin ilman kuitumössöä laittamalla vain väripäästä ainetta. Halvempi kuin Sensai, noin 20 euroa. Itse käytän kuitenkin Sensai 38 M-1:stä. Paras!<br /><br />Satu

  2. Satu: Oliskohan mulla olluki joskus joku tommonen Lorealin juttu.. siinä oli musta toinen pää ja toinen valkoinen, jossa just laitettiin jotain "esiainetta" eka 😀 Pannaan harkintaan. Sensai on vaan ihan super hyvä. Oon aina ennen käytänyt sitä pienempää, nyt ostin Oslon lentokentältä isoharjaisemman ja sekin ihan ok, mut jotenkin tuntuu että sitä saisi laittaa useamman kerroksen saadakseen kivan jäljen.

  3. Heips. Kyllä Sensai on paras. Itsekin herkkäsilmäisenä käytän sitä. Stockalta olen kolmea merkkiä kokeillut ja Sensaista pidän eniten.<br /> Viimeksi kokeilin Estee Lauderin (kallein) enkä ollut tyytyväinen, se rapisi työpäivän aikana pois. Tai sitten olin saanut valmiiksi vanhahkon tuotteen. Sen kolmannen nimeä en nyt muista.

  4. Viivi: Kiitos vinkistä. Kylläpä Sensai-faneja nyt on liikkeellä. Tällä menolla pitäydyn vanhassa ja sitten vanhan ohella kokeilen uutta. Ehkä se varsinainen ripsari kantsii olla sitä tuttua ja turvallista ja siinä sitten tosiaan ohella kokeilla uusia… ettei käy niin että ainoa ripsari on se uusi ja sitten se onkin huono.<br /><br />Mitäs ootte Sensain käyttäjät mieltä sitten koosta? Mulla tosiaan on pääasiassa ollut aina se pieni, mutta nyt kokeilin isoa. Kumpi on parempi?!

  5. Itse tykkään pienemmästä. Saa musta siistimpää jälkeä aikaan. Oliko se isompi pituutta tai tuuheutta vai molepia antava, en muista. Tarkistin ja niitä isompia on tuuheutta antava ripsari sekä pidentävä ja erotteleva ripsari. Mä en tartte pituutta enkä tuuheutta, joten se normi-Sensai on mulle paras.<br /><br /><br />-Satu

  6. Kiva ko muistutit tuon ripsivärin olemassaolosta 😀 Oon joskus käyttäny ja siirryin sitte jostaki syystä (?) Lumenen veenkestävään. Taijan ostaa taas tuota ripsiväriä, olin unohtanu ihan täysin koko ripsivärin olemassolon 🙂 Kiitos :)<br /><br />P.S. Sokoksen nettikaupassa on tarjouksessa yks nuista ja postikulut nyt vain 1eur 🙂 jos ei oo Sokos lähettyvillä :)<br /><br />Nyt muistan, se mitä käytin anto vaan väriä muttei muuta mutta nyt tuuheuttava on tarjouksessa, kokkeilenpa sitä 🙂

  7. Totta kai jäi edellisestä kommentista, että tarjous on siis S-Etukortilla 🙂 mutta postikulut kaikille :)<br /><br />Ja eipä sinne nyt pääsekkään, tuonne tarjoustuotteeseen, ilmottaa häiriötä, ainaki mulle :/ no, kokkeillaan sitte myöhemmin 🙂

  8. Suosittelen ehdottomasti Cliniquen Lash Power -ripsiväriä. Hyvin samanlainen, kuin tuo Sensain 38*C, mutta itse olen kokenut cliniquen harjan paremmaksi ja muutoinkin levittyy nätimmin, ei ole yhtä märkä väri kuin toi Sensai 🙂

  9. Mulla meni luottamus Sensaihin kun huomasin ettei se ole kyynelten kestävä, vaikka sitä käsittääkseni sellaiseksi mainostetaankin. Ratkaisu: en käytä ripsaria enää ollenkaan :-D<br /><br />-Satu

  10. Oho! Mä en oo huomannut. Katotaan, miten suoriutuu tänään, kun on tuollainen lumimyräkkä. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *