25 asiaa minusta

Jo pitkä tovi sitten sain Oma Koti Valkoinen -blogin Miialta haasteen kertoa itsestäni 25 asiaa. Juttu on nyt antanut odottaa itseään sen verran, että toteutuksen aika on tänään.

1) Rakastan villasukkia. Ne pitää olla aina ja joka paikassa mukana, myös kesäisin. Vaikkei niitä käyttäisikään.

2) Olen illanvirkku, menen lähes aina nukkumaan aivan liian myöhään.

3) Lemppariaamupalani on kaurapuuro raejuustolla ja sokerittomalla mehukeitolla.

4) Olen hyvin pedantti ruokakassin pakkaamisessa kaupassa. Kassin on oltava tasaisesti pakattu ja sen on pysyttävä pystyssä, jos sen joutuu laskemaan alas.

5) Maitosuklaa on paheeni.

6) Rakastan Stockmannin Herkun broileri-caesarsalaattia.

7) Sisustussilmäni ja -ideani ovat suhteellisen onnettomia. 🙂

8) Olen laiska ja aika saamatonkin. 🙂

9) En ole kävelyä lukuunottamatta tykännyt urheilusta, mutta tämän syksyn aikana olen uskaltautunut uimahalliin ja pidän uudesta harrastuksestani vesijumpasta.

10) Olen sovituissa paikoissa ja tapaamisissa mieluummin ajoissa kuin myöhässä, mutta ongelmallista siinä on se, että inhoan odottamista yli kaiken. Onni on mobiililaajakaista, jonka avulla voi lukea vaikka blogipostauksia odotellessa. 🙂

11) Tykkään suomipopista, ulkomaisesta popista ja mistä milloinkin, mutta ehdoton lempparibändini on Volbeat. Ah ja voih, ihana solisti Michael Poulsen. <3

12) Voisi olla kiva kokeilla työtä jossain pikkuisessa sisustusputiikissa, jossa voisi oppia sisustuksesta lisää. Myös työskentely lain ja järjestyksen parissa olisi vahvasti minua.

13) Olen salaa haaveillut asumisesta Tukholmassa. En vain jotenkin usko, että minusta olisi siihen ihan aikuisten oikeesti.

14) Olen kahdesti elämässäni joutunut suojatiellä auton töytäisemäksi, vuosina 1991 ja 2011. Ekalla kerralla selvisin sääriluun avomurtumalla ja 2,5 kuukauden kipsillä. Toisella kerralla selvisin vain säikähdyksellä.

15) Pidän Harry Potterista ja olen lukenut kaikki kirjat. Harmi, että kirjoja ei enää ilmesty.

16) Olen hyvin lyhyt, vain 152 cm. 🙂

17) Minussa asuu pieni lakimies ja psykologi. Toimin ystävilleni ja tutuilleni monesti keittiöpsykologina ja lainopillisena neuvojana. Tsihihi! 🙂

18) Vuoden turhin juhlapyhä on mielestäni pääsiäinen. Tämä juontaa juurensa yleensä hyvin keljusta ja koleasta säästä.

19) Lemppari tv-ohjelmiani ovat Salatut elämät, Täydelliset naiset, Greyn anatomia, C.S.I. Miami, Rakkauden anatomia, Sinkkuelämää ja Mentalist. On muitakin hyviä, mutta tähän hätään eivät muistu mieleen.

20) Yksi harrastuksistani on vapaaehtoistyö, joka valitettavasti on hieman jäänyt taka-alalle viimeisen kahden vuoden aikana.

21) Juon päivän aikana noin kuusi kupillista kahvia. Aamulla kolme ja iltapäivästä/alkuillasta toiset kolme. Maitoa pitää olla vähintään kolmasosa kupista.

22) Narskutan öisin hampaitani.

23) Kun juon alkoholia, on se yleensä siideriä. Baarissa tilaan siiderin kahdella jääpalalla.

24) En pidä kotona ollessa kattovalaistuksesta, käytän mieluummin useampaa pienempää valaisinta. Esimerkiksi nyt valoa tuovat vain liesituulettimen valo, paperitähti keittiön ikkunassa, valosarja maljassa ja kynttelikkö eteisen ikkunassa.

25) Kärsin ampiaisfobiasta. :/

Oikein hyvää itsenäisyyspäivää kaikille! Nautitaan siitä, mitä olemme saaneet ja kunnioitetaan ihania veteraanejamme, jotka ovat monet asiat taistelleet meille mahdollisiksi. <3

P.S. Tervetuloa vielä kaikki uudet lukijat, hope you will enjoy! 🙂

3 kommenttia “25 asiaa minusta

  1. Ihania juttuja! &amp;lt;3 Toi ampparijuttu oli mullakin ennen (tosi paha kammo), mutta nyt on ollut pakko tytön takia kohdata oma pelko ja se on ihme kyllä helpottanut. Tosin pieni paniikki iskee aina ensimmäisten öttiäisten herätessä talviunilta, mutta onneksi se menee nopeasti ohi. HIH! =D&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;Sä olet sellainen minikokoinen keittiöpsykologi, pikkuinen pygmi! HIH HII!!!!

  2. Ampparit on ikäviä. Viime kesänä mua pisti amppari ekan kerran, onneksi en ollut allerginen. Siltikään, vaikka nyt tiedän miltä se tuntuu, pelkoni ei ole helpottanut.&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;Jaa vai että pygmi 😀

  3. Kivoja tunnustuksia :)&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;Hyvvää Itsenäisyyspäivää sinnekki &amp;lt;3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *