Olohuoneen sisustushahmotelma

Opettelin eilen käyttämään sisustussuunnitteluohjelmaa. Kuin tilauksesta yhdessä lempiblogeistani esiteltiin pari päivää sitten  Floorplanner -ohjelma, jota päätinkin heti kokeilla. Kiitos siis Soilelle Sisustus ja Sepustus-blogista! 🙂

Mittasuhteet eivät oikein onnistuneet eikä ihan jokainen muukaan asia mennyt tiukasti suunnitelmien mukaan, mutta tästä näkee kuitenkin osviittaa siitä, mitä tuleman pitää.

Koko+n%25C3%25A4yt%25C3%25B6n+kaappaus+3
Olohuone + keittokomero

Kuvassa siis hahmoteltuna olohuoneeni ja keittokomeroni. Keittiö on mielestäni ennemminkin avokeittiö. Päätyseinällä on sohva ja sivuseinällä ikkunoita vastapäätä olevalla seinällä Bestå-kaapisto, jonka tuonne aiempaan postaukseen laitoin. Televisio on oikeasti onneksi litteä, joten ei Bestån päällä vie noin massiivista tilaa. Matto tulee olemaan kokonaan musta nukkamatto, esimerkiksi Ikean Hampen tms. Ikkunaverhot on jo ja ovat valkoiset. Niiden lisäksi ikkunoihin tulee vielä valkoiset kaihtimet Jyskistä. Sohvan yläpuolelle on suunnitteilla vaakasuora peili. Joka tapauksessa nämä pienemmät sisustuselementit valikoituu ja varmistuu sitten, kun isommat linjat on toteutettu.

Tuohon keittiöosaan palaan myöhemmin. Teen siitäkin varmaan oman suunnitelman. Oli vain pakko nyt laittaa tuohon mukaan, koska fyysisestihän tilat ovat yhtä ja samaa.

2 kommenttia “Olohuoneen sisustushahmotelma

  1. Hyvinhän tuo onnistui! Kivalta näyttää… :)<br /><br />-Miia-

  2. Juu, ihan mukiinmenevä jälki. Yksinkertainenhan sisustuksesta tulee, pelkistetty. Sepä vaan ei haittaa, koska varmaankin nautiskelen alussa kaiken tämän tavaramäärän kanssa elämisen jälkeen. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *