Ostokset Aurinkokirppikseltä

Kävin lauantaina Vuosaaren Aurinkolahden perinteisellä Aurinkokirppiksellä. Kirppis oli levittäytynyt isosti rantabulevardille ja aurinkoisen ja lämpimän ilman myötä ihmisiäkin oli runsaasti. Mielessä oli löytää jotain kivaa kotiin ja katsella myös, josko myynnissä olisi hyviä kirjoja. Lopulta en löytänyt kirjoja enkä mitään kodintavaraakaan, mutta sen sijaan jotain muuta. Enkä edes varsinaisesti perinteisiä kirppisostoksia vaan niin sanotusti uusia tuotteita, mutta käsitöitä kaikki.

kirppisostokset_aurinkokirppis_whiteandf

kirppisostokset_aurinkokirppis_whiteandf

kirppisostokset_aurinkokirppis_whiteandf

kirppisostokset_aurinkokirppis_whiteandf

kirppisostokset_aurinkokirppis_whiteandf

Ihastuin pronssinvärisiin (pronssisiin?) pöllökorvakoruihin. Serkkuni joskus muutama kuukausi sitten totesi, että minulle voisi sopia hieman kookkaammat ja näyttävämmät korvakorut, ja jotenkin se jäi mieleeni pyörimään. Niinpä sitten nämä pöllökorvikset nähtyäni hyppäsin pois mukavuusalueeltani ja ostin pois. Kaulakorun kanssa kävi sinänsä hassusti, että ensin näin sen värin. Sitten hoksasin sen, että se on tehty lusikasta. Vasta tämän jälkeen näin, että lusikkaan oli istutettu kaksi kalaa, ihan kuin se olisi horoskooppikoru. Satun olemaan horoskoopiltani kalat. Korujen tekijä ei tosin ollut sitä sillä tavoin tietoisesti ajatellut, mutta minulle se oli kuitenkin vähän niin kuin kohtalon johdatusta ja niinpä ostin sen. 

Ja kuinkas sattuikaan, löysin ihanat villasukat. Tarviikohan näistä sen enempää sanokaan… on ne vaan ihanat! Ainoa, mitä mietin on se, että minkä väristen pyykkien kanssa nämä pestään?!

Seuraaaksi olisi jossain vaiheessa suunnitelmissa käydä taas viime kesältä tutulla Hakaniemen kirpputorilla ja sen lisäksi muutaman vuoden tauon jälkeen myös Hietsun kirppiksellä. Niiltä voisi jo löytääkin jotain kivaa kotiinkin. Ja niitä kirjoja.

Irina / White & Fresh - -

3 kommenttia “Ostokset Aurinkokirppikseltä

  1. Oli kiva kirppistellä yhdessä ❤️ Ja mielelläni lähden Hakaniemen ja/tai Hietsun kirpparille, jos seuraa haluat ?

    1. Satu: Näin mä olin vähän ajatellutkin, että mentäisiin yhdessä. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *