& Other Stories avaa myymälän Helsinkiin!

Vihdoin se avautuu meillekin! H&M Groupiin kuuluva & Other Stories on ilahduttanut asiakkaita jo muun muassa naapurimaissamme ja nyt vihdoin se rantautui tänne Helsinkiin Galleria Esplanadiin. Piipahdin Kööpenhaminassa Amagetorvin & Other Stories -myymälässä viime keväänä, mutta se oli aika pieni myymälä, kun taas Helsingin myymälä on iso ja kahdessa tasossa. Tiloissa sijaitsi aiemmin H&M. Eilen vietettiin myymälän kutsuvieras-avajaisia ja yleisölle myymälä aukeaa huomenna perjantaina 3.2. klo 12.

whiteandfresh_%26otherstories_5311.jpg

whiteandfresh_%26otherstories_5331.jpg

whiteandfresh_%26otherstories_5314.jpg

whiteandfresh_%26otherstories.jpg

whiteandfresh_%26otherstories_4.jpg

Täytyy joskus ajan kanssa mennä katsomaan vaatteita, mutta pikaisesti juhlaväen joukossa silmäillessäni näytti siltä, että tuolta voisi jotain kivaa itselle löytyä. Kivoja puseroita ainakin näin sekä yhden juhlamekoksi sopivan. Avajaistohinassa keskityin ehkä enemmän nyt kosmetiikkaan, jota & Other Storiesissa on runsaasti. Sain ostettua itselleni meikkivalikoimastani puuttuvan huulikiillon sekä uuden käsisaippuan pian loppuvan tilalle. Tykkäsin tosi paljon saippuoiden, rasvojen ja muiden pakkauksista. Saatanpa jossain vaiheessa hakea tuolta kokeiluun kasvojenpuhdistustuotteet. 🙂

whiteandfresh_%26otherstories_1.jpg

whiteandfresh_%26otherstories_2.jpg

whiteandfresh_%26otherstories_3.jpg

whiteandfresh_%26otherstories_5334.jpg

whiteandfresh_%26otherstories_5342.jpg

whiteandfresh_%26otherstories_5343.jpg

whiteandfresh_%26otherstories_5344.jpg

& Other Stories / Galleria Esplanad / Aleksanterinkatu 42 

2 kommenttia “& Other Stories avaa myymälän Helsinkiin!

  1. Uuh kun kun nuo kosmepurkit näyttää ihanilta. &hearts;<br />
    <br />
    Muiskuja päivään Irina

    1. Muiskuja sinne kans Tiia! Ja voi vitsi joo, ihanan yksinkertaisia kosmetiikkapakkauksia. Joutuu kyllä uusiksi ostoksille. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *