Uudet lämpimät talvikengät!

Vuosi meni siihen, että löysin ja sain hankittua itselleni kunnon talvikengät, joilla kelpaa kulkea kovemmillakin pakkasilla. Ihan alkuun mielessä oli ulkoiluun sopivat pakkaskengät, ja jossain vaiheessa halusinkin uusilta talvikengiltä jo lähes kaikkea: lämpöä, pitoa ja ulkonäköä. Vähän kuin olisin ollut etsimässä jalassa mukavilta tuntuvia, hyvin liukkaalla pitäviä ja lämpimiä juhlakenkiä. 😀 Kengät löytyivät parin päivän etsiskelyn jälkeen, kun luovuin ajatuksesta saada kaikki ominaisuudet samassa paketissa ja keskityin siihen, mihin todellisuudessa on tarvetta eli kenkiin, joilla voin käydä talvikeleillä kävelylenkeillä sekä tarvittaessa laittaa ne myös kaupungille asioimaan mennessäni. Latasin siis painoarvon ensimmäiseksi ulkoilulle. 

whiteandfresh1273.jpg

whiteandfresh1274.jpg

whiteandfresh1270.jpg

whiteandfresh1278.jpg

Sopivat kengät löysin Stadiumista. Kyseessä ovat Everestin Linnasviken saappaat. Musta väri on neutraali eikä punamustat nauhat ole lainkaan pöllömmän näköiset. Varren karva on sekin punamustaa ja ajan kanssa varmaankin tuosta tasoittuu. Nyt on varsin pörröisen näköistä. 😉 Kengän päällinen on nailonia ja synteettistä materiaalia vedenpitävällä TCS 5000 -kalvolla. Sisäpuolella ei ole karvaa, mutta se on muutoin lämmin, käteen tuntuu huopamaiselta. Kengän pohja on kumia ja siinä on pitoa edistävä kuviointi. 

whiteandfresh1276.jpg

whiteandfresh1280.jpg

Käytännön kokemusta näistä ei vielä ole ehtinyt syntymään, sillä pakkaset ovat vasta tuloillaan. Uskon, että nämä pitävät jatkossa jalat lämpiminä ja sopivat niin ulkoiluun kuin tavalliseen arkeenkin kirpakoilla pakkaskeleillä. 🙂

Mukavaa alkanutta viikkoa ja vuotta 2017!

Irina / White & Fresh - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *