Ballerinat Crocsilta

Kaupallinen yhteistyö: Crocs Suomi

Tänä vuonna kohti kesää tepastellaan Crocs Women’s Kadee Work Flat -ballerinoilla. Nämä kevyet ja käytännölliset ballerinat on suunniteltu nimenomaan niin, että jalkojensa päällä jaksaa olla koko päivän. Keveyden ja mukavuuden takaa Croslite™ materiaali. Lesti on perusballerinoja aavistuksen leveämpi ja pohja tarjoaa jalan sisäkaarelle hieman tukeakin. 

crocs_womens_kadee_work_flat_whiteandfre

crocs_womens_kadee_work_flat_whiteandfre

crocs_womens_kadee_work_flat_whiteandfre

crocs_womens_kadee_work_flat_whiteandfre

Siisti ja simppeli ulkonäkö sekä helppohoitoinen materiaali sallivat viipottamisen niin asfaltilla kuin hiekallakin. Tykkään itse näiden ballerinojen muotoilusta, sillä pyöreä kärki on ehdoton suosikkini. Kärki on lisäksi tarpeeksi syvä eivätkä varpaanvälit vilku liian pahasti. 

crocs_womens_kadee_work_flat_whiteandfre

crocs_womens_kadee_work_flat_whiteandfre

crocs_womens_kadee_work_flat_whiteandfre

Crocs tarjoaa lukijoilleni mahdollisuuden edullisille kenkäostoksille. Saat yhdestä ostoksesta 25 % alennusta koodilla SUMMER25. Alekoodi toimii Crocsin verkkokaupassa sekä merkin omissa myymälöissä. Tarjous on voimassa 12.-21.5.2017.

Onko Crocsin kengät sinulle jo tuttuja?

(EDIT 12.5. klo 11:11: Vaihdettu alekoodi uuteen (SUMMER25) edellisessä ilmenneiden toimintaongelmien vuoksi.) 

8 kommenttia “Ballerinat Crocsilta

 1. Minulla oli viime kesänä hyvin samanlaiset crocsin jalkineet, niissä oli vaan kantapää auki. Kävelin niillä koko kesän, niin hyvät ne oli jalkaan. Kerran tein lenkinkin niillä ja ihan kuin olisi lenkkareilla kävellyt. Ainoana miinuksena oli, että kesäkuumalla vähän hiostavat.

  1. anonyymi: Kiva kuulla, että sinulla on positiivinen kokemus Crocsin kengistä! Itse odotan jo, että pääsee noilla kävelemään ihan kunnolla. Olen myös varautunut tuohon hikoamiseen, mutta toivottavasti kannassa oleva aukko hieman vähentää sitä. 🙂

 2. onpa kivan näköiset kengät. olen miettinyt, että pitäisi ostaa kesäksi uudet kengät ja nämä ei olekkaan yhtään pahat vaihtoehdot.

  1. Pitju: Näillä ballerinoilla voi mennä joka paikkaan, myös rantsuun, joten aika monipuoliset ovat. Kannattaa käydä kokeilemassa! 🙂

 3. Olen kulkenut kolme edellistä kesää lähes pelkästään Crocsin mustilla kantapäässä avoimilla ballerinoilla. Mulla on niitä mustia kolme paria :). Ne on tosi hyvät mun leveään jalkaan, ei hankaa, ei purista mistään ja niillä jaksaa kävellä koko päivän. Hiostavat ne kuumalla kelillä, mutta kuinka paljon sellaista keliä Suomen suvesta löytyy? Näillä ei haittaa sataako vai paistaako. Mulla on myös muita malleja Crocsilta, mutta nämä on ehdottomat lempparit. Siitä huolimatta olen miettinyt, että ehkä mun täksi kesäksi pitää hommata nahkasandaalit…

  1. Minna: Kantapäästä avoimet ballerinat kiehtoo ajatuksena kyllä. Hikoamista voisi hieman ehkäistä avokassukilla, mutten oikein usko, että ne sopisivat näihin ballerinoihin, kun näissä on tuo aukko kantapään kohdalla. Mutta ainahan sitä voi viskoa kengät pois jaloista välillä ja antaa ilman kulkea. 🙂

 4. Mulla on 10 vuotta sitten Rodokselta ostetut söpöt Crocsin ballerinat, ne on mulla mökkikengät, koska ne hiertää niin paljon kantapäästä, että saan just mökin ja saunatuvan väliä niillä käveltyä. 😀

  1. JonnaH.: Voi ei! No ei tietenkään kaikille voi sopia. Toivotaan, että täällä ei koeta hiertymisiä. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *