Loppuneet kosmetiikkatuotteet: Marraskuu 2016

Marraskuussa loppui kivasti tuotteita. Mukaan mahtui myös yksi kertakäyttötuote, yksi näyte sekä yksi toimimaton tuote, josta luovuin. 

whiteandfresh0909.jpg

Lushin Salt & Peppermint Bark vartalonkuorinta (Huom! Joulutuote eli Limited edition) oli tosi mielenkiintoinen kokemus. Miten helppoa olikaan vain napata kuorintapala käteen ja hieroa ihoon. Ei tarvinnut lotrata sen kummempia. Palasta riitti noin viiteen kokovartalokuorintaan. Voisin ehdottomasti kokeilla tällaisia jatkossakin. 

whiteandfresh2101.jpg

Tästä C.O. Bigelowin Not Your Ordinary Vegetable Soap -palasaippuasta tykkäsin paljon. Sen tuoksu oli mieto ja se oli kooltaan sellainen, että se ei kestänyt ikuisuuksia. Tämän toin tullessani New Yorkista meidän hotellista. C.O. Bigelowilla on paljon kaikenlaisia tuotteita ja he valmistavat myös hotelleille hygieniatuotteita. Ehkäpä täytyy joskus kokeilla muitakin heidän tuotteitaan. 🙂

whiteandfresh3777.jpg

Lushilta loppui myös Bubbly-suihkugeeli. Mukavan raikas sitruksinen tuoksu ja vaahtosikin ihan kivasti. Kyllä vaan voisi tätä käyttää muinakin jouluina, jos tuotetta vaan tulee myyntiin. Tämä on siis myös joulutuote, eli kipin kapin ostamaan, jos kiinnostuit. 🙂

Luottotuotteeni bareMineralsin mineraalimeikkipuuteri loppui. Taisi olla nyt kolmas purkillinen, joka tuli käytettyä ja uusi on jo hankittu ja käytössä. Strawberry.NETistä saanee hieman edullisemmin kuin täältä kotimaan kamaralta.

Lumenen Arctic Aqua oli tuoksultaan ja muutoin varsin miellyttävä, mutta valitettavasti se ei pitänyt tarpeeksi hajuja loitolla, joten jouduin ostamaan uuden dödön ja luopumaan tuosta. Harmi, sillä tosiaan muutoin oli kiva.

Olenkin aiemmin kertonut, että silmänympärysvoiteet aiheuttava monesti minulle vetistelyä, mutta tämä Dr. Hauschkan Daily Hydrating Eye Cream, josta sain näytteen I love me -messuilta, osoittautui herkille silmilleni sopivaksi. Ei liiemmin vuotanut silmät, vaikka voide tuleekin ihan silmien läheisyyteen. Tätä voisi joskus jopa hankkia, ainakin tämä menee talteen korvan taakse. 😉

Tuo Coconut & Lime -suihkugeeli puolestaan oli ihan floppi. 🙁 Tuoksu oli kiva, ja purkkikin huusi kaupassa nimeäni. Käytännössä tuo ei vaahdonnut melkein ollenkaan ja sen puristaminenkin tuubista oli varsin vaikeaa. Lopulta käytin sen käsisaippuana loppuun. Harvoin onneksi tulee näin huonoja kokemuksia mistään. 

Earth Kissin Miracle Clay Facial -kasvonaamio oli ihan neutraali kokemus. Kyseessä on kosteuttava kangasnaamio, jonka asettelu ja käyttö oli helppoa. En kyllä osaa sanoa, oliko siitä suurta hyötyä tällai kertakäytössä, mutta fiilis oli ihan hyvä. Ehkä näitä pitäisi ostaa useampia kerralla ja sitten käyttää useamman viikon ajan. 

Mutta tämmöisiä tällä kertaa. Joulukuun eli vuoden viimeiset loppuneet kosmetiikkatuotteet katsastetaan sitten ensi vuoden alussa. Huh, miten aika kiitääkään ja tuotteita loppuu kuin sieniä sateella… eiku?! 😀 Mukavaa alkavaa viikonloppua! 

Irina / White & Fresh - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *