DIY adventtikynttilät

Pitkästä aikaa olen tehnyt jotain itse. Tai no, puolivalmiista materiaaleista, mutta silti. Olin jo tovin mietiskellyt jonkinlaista adventtikynttilä-asetelmaa ja pienoisilla muutoksilla siitä tuli kutakuinkin sellainen kuin olin ajatellutkin. Kaunis, sano.

whiteandfresh1015.jpg

whiteandfresh1029.jpg

whiteandfresh1027.jpg

whiteandfresh1026.jpg

Alun perin olin ajatellut tökätä jonkinlaiset adventtinumerot kiinni kynttilöihin, mutta onneksi en löytänyt sellaisia. Keksin meinaan paljon paremman vaihtoehdon: löysin numero-pyykkipojat Tigerista ja sitten vain juuttinarua kynttilän ympärille. Huomattavasti kotoisampaa ja tunnelmallisempaa kuin kynttilään tökätty numero. Alustan asetelmalle olin ajatellut myös pitkulaiseksi, mutta kun näin tämän jo aiemmin haluamani Merakin betonitarjottimen White On White -myymälässä, niin ratkaisu oli siinä. 🙂 Sitten vain extrana koristehiekkakerros pohjalle ja voilà! Havumansetit ostin Finnamarin Pop Up Shopista Itiksestä.

whiteandfresh1036.jpg

whiteandfresh1034.jpg

Oikein tunnelmallista ensimmäistä adventtia! <3

2 kommenttia “DIY adventtikynttilät

  1. Ihana! Ja betonista ekstrapisteet, siihen luotin minäkin tänä vuonna 🙂 Mukavaa iltaa!

    1. Jossu: Kiitos! Betoni on ihan suosikkimateriaali. Näin muuten sunkin tekeleen, hieno oli! Voisi joskus itsekin kokeilla jotain betonista tehdä. Rentouttavaa loppuiltaa sinne myös. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *