IKEA-kuvasto on täällä taas⎢kuvaston lanseeraustilaisuus

Oh, miten aika hujahtaakaan. Ikea on ollut Suomessa jo 20 vuotta. Torstaina lanseerattiin medialle uusi kuvasto, hieman syntymäpäivätunnelmissa. Tilaisuus järjestettiin Pasilan vanhoilla veturitalleilla ja voi että, miten oli upeasti sisustettu tämä korkea hallitila! Oli kuin unelmien kotiinsa olisi tullut, sillä jotenkin vaan mieluisa sisustus yhdistettynä raffiin ympäristöön uppoaa itseeni. Teemana olikin #ihanaaollakotona <3

whiteandfresh1488.jpg

whiteandfresh1532.jpg

whiteandfresh1493.jpg

BJÖRKSNÄS vitriinikaappi

Itseäni miellytti syksyn uutuus-mallisto BJÖRKSNÄS, varmastikin sen skandinaavisen ja ajattoman ilmeen vuoksi. Luonnonmateriaaleista (nahka, pellava, villa, koivu) valmistettuun mallistoon kuuluu muun muassa vitriinikaappeja, sohva, penkki, ohjaajantuoli, mattoja ja maljakoita. Huonekalut on valmistettu koivusta, joka on käsitelty valkoisella vahalla/lakalla. Huonekaluja on saatavilla marraskuusta lähtien myös mustana, mutta tätä puunväristä on saatavilla jo nyt. Erityisesti tykästyin penkkiin, mutta myös ohjaajantuoli voisi olla aika veikeä lisä olohuoneeseen. Penkkiin ja sohvaan on saatavilla myös lampaannahasta valmistetut pehmusteet.

whiteandfresh1510.jpg

whiteandfresh1513.jpg

whiteandfresh1516.jpg

whiteandfresh1525.jpg

whiteandfresh1526.jpg

BJÖRKSNÄS – ohjaajantuoli ja sohva

whiteandfresh1506.jpg

whiteandfresh1539.jpg

Toinen mielenkiintoinen uutuus oli SVÄRTAN-mallisto, joka on luotu yhteistyössä ruotsalaisen tekstiilisuunnittelijan Martin Berströmin (kuva yllä) ja intialaisten muotiopiskelijoiden kanssa. Mallistoon kuuluu mattoja, lasitavaraa, metalliesineitä, paperitavaraa, kulhoja ja vuodetekstiilejä. Intiasta tulee ensimmäisenä mieleen kirkkaat ja monipuoliset värit, mutta SVÄRTAN yllättääkin mustavalkoisuudellaan. Veikkaan tästä mallistosta kyllä hittiä, suosikiksi noussee varmasti mustan, mustavalkoisen ja harmaan ystäville. Mallistoa on saatavilla syyskuussa.

_B9B0250_Photo_PasiSalminen_Com.jpg

(viimeinen kuva: Pasi Salminen)

Ja se itse Ikea-kuvasto? No se on nyt jo selailtavissa netissä (klik!), mutta postiluukusta sitä voi alkaa odotella ensi viikosta lähtien. Jos siis haluat kuvaston ja ovessa on Ei mainoksia -tarra, niin äkkiä nappaamaan tarra pois ovesta! 😉

Katso alta myös ikealaisten rakkaudentunnustus meille suomalaisille, sellaisina kuin he ovat meidät oppineet tuntemaan näiden 20 vuoden aikana. Itselläni tämä video sai kyllä ihon kananlihalle, jotenkin niin sydämellistä. <3

Joko sinä olet ollut vikkelä ja ehtinyt kuvastoa kurkistamaan vai odotatko paperikatalogia? Minä taidan jossain kohtaa viikonlopun aikana nappasta kupposen kahvia ja istahtaa terassille kuvaston pariin.

Tilaisuus oli ihana, lämminhenkinen ja rento kuten Ikean tilaisuudet aina. Isot kiitokset Ikealle kutsusta ja terkkuja myös kaikille tilaisuudessa näkemilleni tutuille, oli kiva nähdä! 🙂

2 kommenttia “IKEA-kuvasto on täällä taas⎢kuvaston lanseeraustilaisuus

  1. Mulle tuli kuvasto jo torstaina postiluukusta! <br />
    Itse ihastuin tuohon björknäsin vitriinikaappiin.

    1. Lissu: Oho! Sehän tuli tosi ajoissa! Vitriinikaappi olisi kiva, jos vaan olisi sellaisella tilaa. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *