Warpaint – luonnollinen valkaisu herkillekin hampaille

En ole koskaan uskaltanut valkaista hampaitani vaikka sitä olisin kovasti tahtonut. Hampaani ovat todella herkät ja vihlovat herkästi. Nyt kuitenkin pääsin yhteistyössä Hyvinvoinnin Tavaratalon kanssa kokeilemaan sellaista valkaisukeinoa, joka sopii herkillekin hampaille. Kyseessä on Warpaint – purkillinen mustaa hiilijauhetta. 🙂

whiteandfresh0939.jpg

Warpaint on kookospähkinän kuoresta valmistettua aktiivihiiltä. Lisäksi jauhe sisältää bentoniittisavea, appelsiinin kuorta, piparminttua ja sitruunamyrttiä. 

Aktiivihiili – Imee itseensä muita mineraaleja, kuten värjäytymiä ja likaa.

Bentoniittisavi – Poistaa myrkkyjä ja vahvistaa ikeniä ja hampaita, sisältää muun muassa kalsiumia ja kaliumia.

Appelsiinin kuori, piparminttu ja sitruunamyrtti – Ehkäisevät tulehduksia ja raikastavat suun.

Warpaint on siis luonnollinen hammaskiillettä vahingoittamaton tapa saada hampaista vaaleammat. Tuote on täysin vegaaninen eikä sitä ole testattu eläimillä. Jauhetta voi käyttää niin usein kuin haluaa. Sitä voi käyttää normaalin hammastahnan lisänä tai myös korvata hammastahnan. Purkki on riittoisa ja siitä sanotaan riittävän jopa 150 käyttökertaan.

whiteandfresh0943.jpg

Warpaintin käyttö on helppoa, joskin hieman sotkualtista puuhaa. En siis suosittele pitämään samaan aikaan päällä vaaleaa tai muuten hyvää paitaa. 😉 

Ensin kastellaan hammasharja ja dipataan kostea harja jauheeseen. Hampaita harjataan parin minuutin ajan pienin pyörivin liikkein. Suu kannattaa pitää kiinni valumien vuoksi. Suosittelen tähän mahdollisimman pientä harjaa, jotta suu on helpompi pitää kiinni. Itse käytän sähköhammasharjaa. Ehdottomasti hyvä juttu on se, että tämä jauhe ei maistu miltään! Harjauksen päätteeksi suu huuhdellaan hyvin. Tässä vaiheessa lavuaari sotkeentuu, mutta sitä ei kannata säikähtää. 😉 Hiilen voi myös antaa hetken vaikuttaa suussa ennen huuhtelua, jos haluaa. Tämä tehostanee vaikutusta. Kannattaa huomioida, että hampaanvälit voivat jäädä käsittelyn jälkeen hieman mustiksi, joten jos on lähdössä toimenpiteen jälkeen ulos, voi olla hyvä vaikkapa langata hammasvälit lopuksi. Minä teen tämän yleensä iltaisin ja pesen aamulla hampaat hammastahnalla. 

Omista hampaistani on kyllä tällä pahimmat värjäytymät lähteneet, mutta koska hammasluuni on luonnostaan keltainen, ei hampaistani vitivalkoiset tulekaan. Tässä on siis huomioitava, että Warpaint poistaa vain lian ja värjäytymät, ei valkaise hammasluuta. Luulenpa, että tämä tuote jää kyllä vakituisesti omaan käyttööni, sillä kevyt vaalennus hampaille on tarpeen aina silloin tällöin. 🙂

Oletteko te kokeilleet Warpaintia tai muunlaisia hampaiden valkaisuun tarkoitettuja tuotteita?

 

Yhteistyössä Hyvinvoinnin Tavaratalo 

(sis. mainoslinkkejä)

3 kommenttia “Warpaint – luonnollinen valkaisu herkillekin hampaille

 1. On jo niin jännää, että mustalla valkaistaan. 🙂 Kiinnostaisi kokeilla, mielenkiintoinen tuote. Toisaalta Yotuel tahna, jota olen käyttänyt kohta 20v, ajaa saman asian eli poistaa kahvitahrat hampailta jne. Yotuelin muuten yhdestä tahnasta sain tyttärelle avun hampaiden vihlontaan ja on nyt vuoden käyttänyt ja ei vihlo enää. :)<br />
  <br />
  Olen myös valkaissut hampaat vuonna 2009 ja valkaisu ja Yotuel on kantaneet pitkään, mutta nyt voisi olla uudelleen hampaiden kirkastuksen aika. Valkaisustakin on vain positiivista sanottavaa, vaikka ymmärrän kyllä tuon pelon. &hearts;<br />
  <br />
  Kivaa viikonloppua Irina &hearts;

  1. Tiia Koivusalo: Kyllä se hieman hassulta tuntuu ajatella, että hiilellä voi saada valkoista. 🙂 Itselläni ei juuri nyt ole menossa vihlomiskautta, mutta muutoin on hampaani tosi herkät. Olen saanut vihlomiset kuriin Sensodynen hammastahnalla aina, kun on kausi ollut päällä. Kivaa sunnuntaita! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *