Saleduck Interior Blogger Awards -ehdokas!

Minulla on ilo kertoa teille, että nyt käynnistyy Saleduck Interior Blogger Awards, jossa sain kunnian olla ehdokkaana! Mukana kilpailemassa on 10 upeaa koti- ja sisustusblogia, ja olen hieman äimänä vieläkin, että olen mukana tällaisessa joukossa. <3

saleduckinteriorbloggerawards.jpg

Ehdokasblogeja voi äänestää 1.-30.11.2015 Saleduck Interior Blogger Awards -sivustolla. Kannattaa siis käydä antamassa ääni omalle blogisuosikille, sillä kolme eniten ääniä saanutta blogia voittaa palkinnon. Blogien joukosta voi löytää tietenkin myös uutta luettavaa itselleen ja sitä kautta inspiraatiota sisustamiseen, arkeen ja elämään!

Jos vain uskot, että minä ja blogini ansaitsemme äänesi, niin nyt saa äänestää! Kiitän lämpimästi jo etukäteen jokaista äänestäjääni. <3

Kiitos kaunis ja kumarrus tästä ennenkokemattomasta kunniasta! 🙂

Irina / White & Fresh - -

2 kommenttia “Saleduck Interior Blogger Awards -ehdokas!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *