Blogger's Inspiration Day

Pääsin vihdoin osallistumaan Indiedaysin Blogger’s Inspiration Dayhin. Viime keväänä valitettavasti sairastuin juuri ennen h-hetkeä. Oli siis mukava päästä katsomaan, millaisesta tapahtumasta on kyse, ja samalla tapaamaan ihmisiä blogien takaa. Päivä järjestettiin viime kevään tavoin Kampissa ravintola Maxinessa – Helsingin kattojen yllä.

whiteandfresh5649.jpg

Tuttuja ja tuntemattomia tuttuja oli paljon! Kaikkien kanssa ei ehtinyt jutella vaikka mieli olisi tehnyt. Nyt ymmärrän, kun jotkut ovat sanoneet ettei noissa tapahtumissa ehdi kuvata tai muutakaan, kun keskittyminen menee lähes kokonaan tuttujen bongaamiseen, moikkailuun ja hieman toki myös yhteistyöfirmoihin tutustuessa. 😉 Olen tosi tyytyväinen, että lähdin tilaisuuteen vaikka aluksi jännitti mennä ilman kaveria. Jännitän aika paljon sosiaalisia tilaisuuksia ja olo on vähän kuin olisi kala kuivalla maalla, mutta kaikki meni ihan kivasti. Se on vaan yritettävä mennä oman mukavuusalueen ulkopuolelle joskus, niin ehkä sitä ajan kanssa tottuu ja tutustuu uusiin ihmisiin. Onneksi oli ihana Jossu, jonka kanssa sain hengailla tapahtuman ajan. 🙂 Tuli myös mieleen tänään, että olisi kiva, jos joskus järjestäisi sellaisen tilaisuuden, jossa bloggaajat voisivat ihan vain olla yhdessä paikassa ja keskittyä tutustumiseen ja jutteluun. Yleensä ohjelmapainotteisissa tilaisuuksissa keskittyminen menee siihen ohjelmaan ja oheistoimintaan eikä jutustelulle ja tutustumiselle oikein jää tilaa ja aikaa. Toki voihan se olla, että tällaisia tilaisuuksia on ollutkin, mutta minä en vain ole ollut niistä tietoinen ja tutustuminen on siksi jäänyt… Ehkä pitäisi vaan alkaa bongailla tuttuja ja pyytää erikseen kaffelle tms. 😀

Monet muut suuntasivat tapahtumasta valmistautumaan iltajuhlaan, mutta minä hilpasin kaupan kautta kotiin ja päikkäreille. Ilta on mennyt soljuvasti sohvalla kynttilänvalossa joukosta poistuneita läheisiä muistellessa ja vaan rentoutuessa. Nyt toivottelen täältä valveilla oleville hyvää yötä ja aamulla tämän lukevilla hyvää huomenta! <3

Irina / White & Fresh - -

13 kommenttia “Blogger's Inspiration Day

  1. Jenni: Niin oli ja minä mielelläni näkisin useamminkin! &hearts;

 1. Siinä meille ideaa ;), ruvetaan vaan sellaista tapahtumaa suunnittelemaan.

 2. Irina, oli ihana nähdä vaikka lyhyestikin. Minäkin olen kova jännittäjä, ymmärrän fiiliksesi niin hyvin. Suloista sunnuntaita &hearts;

  1. Tiia K: Oli todella ihana nähdä! &hearts; Olisipa ehtinyt edes hetken kauemmin turista. 🙂 Jännittäminen on kyllä kurja juttu sinänsä… mä tiedän (luulen), että ilman ihanaa Jossua mä olisin hengaillut tuolla vain yksikseni ja sitten vaan ohimennen moikkaillut tuttuja.

 3. Kiitos itsellesi seurasta! Oli ihan mahtavaa tutustua suhun ja kierrellä tapahtumassa, vaikka jäikin ne kynnet lakkaamatta 🙂

  1. Jossu: Haha! Mitähän senkin aikaa olisi voinut tehdä, kun jonotettiin. 😀 Oli ihana tavata, toivottavasti oli kiva ilta teillä. &hearts;

 4. Oli kiva nähdä pitkästä aikaa 🙂 Mä en vieläkään kestä sitä kuinka kauan jonotitte niitä kynsiä!! 🙂

  1. S: Oli ihana nähdä! &hearts; Ja mäkään en tajua sitä jonotusta, mitä kaikkee sitä oliskaan voinut tehdä sillä ajalla. 😀 Mut ei se oikeastaan haittaa, ei sitä oikein osannut antaa periksikään. Haha!

 5. Oli kiva tavata 🙂 Minusta päivätapahtuma olisi saanut olla pidempikin, en ehtinyt jutella läheskään kaikkien tyyppien kanssa, joita odotin tapaavani 🙁 Harmi! Toivottavasti tavataan toistekin, sitten jutskataan oikein kunnolla &hearts;

  1. Idis &amp; Interiööri: Oli tosiaankin kiva tavata! Toivottavasti seuraavalla kerralla ehtisi jutellakin, lauantaina tosiaan meni koko tapahtuma vähän kuin hengästyneenä, kun lyhyessä ajassa piti bongailla tuttuja ja yrittää keskittyä yhteistyöyrityksiinkin. 🙂

 6. Oli mukava nähdä! ♥ Ja mukaan vaan tapahtumiin, aina niitä tuttujakin siellä on, nytkin oli kiva yllätys tavata sinutkin!

  1. Jaana: Todellakin oli ihana nähdä, sinäkin varsinainen kaunotar niissä laitetuissa hiuksissasi! &hearts; Vai että yllätys, käynköhän niin vähän pirskeissä, että saapumiseni on yllätys… haha! 😀 No ei, kyllä mä pyrin aina tulemaan, kun mua kutsutaan jonnekin! &hearts; Kiva, että ehdittiin muutama sana vaihtaa, mutta olisi ollut kiva jutella enemmänkin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *