Desenion julisteet & arvonta!

EDIT: Arvonta on päättynyt!

Yhteistyön merkeissä sain valita itselleni muutamia julisteita ja printtejä Deseniolta ja niistä olettekin jo nähneet rakkaimpani eli 50 x 70 kokoisen New York-julisteeni. Tässä postauksessa esittelen kaksi muuta printtiä. Pari printtiä on vielä suoristumassa, joten niistä tarinaa myöhemmin. 🙂

whiteandfresh9873.jpg

whiteandfresh9857.jpg

whiteandfresh9863.jpg

Keep it simple on lause, joka kuvastaa toiveitani ja haaveitani elämäni suhteen ja siksi valitsin tämän printin. Jonkin verran olen saanut lausetta toteutettuakin, mutta matka on silti vielä pitkä, lieneekö jopa loputon. 😉

whiteandfresh9865.jpg

whiteandfresh9868.jpg

Olen pitkään halunnut jonkinlaista pientä taulua keittiöön, mutta aiemmin tila ei ole oikein ollut taulun sijoittamisen kannalta ihanteellinen. Nyt keittiössä on tasotilaa paljon, kun tiskipöytää ei enää ole (luojan kiitos!) vaan tiskiallas on upotettu laminaattitasoon. Niinpä valitsin itselleni sopivan printin keittiötä varten. But first coffee kiteyttää kaiken oleellisen.

ARVONTA

Nyt myös jollain teistä on mahdollisuus saada kotiin iloa silmälle ja seinälle! Voittaja saa valita kolme mieleistänsä max 50 x 70 kokoista julistetta/printtiä Deseniolta. Osallistuaksesi arvontaan käy Desenion sivuilta valitsemassa mieleisesi inspiraatiokollaasi (<– klik!), klikkaa kollaasikuvaa ja liitä kuvan osoite osallistumiskommenttiisi. Lisääthän mukaan myös toimivan sähköpostiosoitteen sille varattuun sarakkeeseen, jotta voittajan tavoittaminen arvonnan päätyttyä olisi minulle helpompaa! Ja hei, arvontaan on mahdollista saada lisäarpa tykkäämällä blogini Facebook-sivuista (<– klik)! Muistathan kertoa, oletko mukana yhdellä vai kahdella arvalla.

Arvonta päättyy perjantaina 30.10.2015 klo 21.

Onnea arvontaan!

Yhteistyössä Desenio

102 kommenttia “Desenion julisteet & arvonta!

  1. Tuo eläin muistuttaa omista sukujuurista nimensä mukaisesti… ;)<br />
    (yksi arpa)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *