Insjön bagINbag avuksi käsilaukun tavarakaaokseen!

Minäkin pääsin vihdoin kokeilemaan tätä paljon kehuttua Insjön* bagINbagia eli sisälaukkua! Nailonista valmistettua sisälaukkua on kahta kokoa, isoa Saimaata ja tätä vähän pienempää Inaria. Valitsin pienemmän, sillä olin hieman epävarma isomman mahtumisesta useimmin käyttämiini isompiin laukkuihin, mutta voi olla, että hieman hätiköin ja isompikin sisälaukku olisi ollut sopiva. Mutta no problem, tämä pienikin on oikein pätevä! Tänne saa kaikki laukussa mukana tarvittavat pienet jutut, kuten bussilipun, nenäliinat, lääkkeet, purkat, kauppakassin ym. Ei tarvitse kuin kaivaa tämä sisälaukku laukusta ja ottaa tarvitsemansa. Laukkua vaihtaessa sujauttaa vain pussukan toiseen laukkuun ja pikkutavarat ovat taas mukana!

whiteandfresh9657.jpg

whiteandfresh9659.jpg

whiteandfresh9661.jpg

Avaimet voi napsauttaa tähän avaimenperään. Pikalukon ansiosta avaimet on helppo irroittaa käyttöä varten.

whiteandfresh9668.jpg

Jos ei halua käyttää erillistä lompakkoa tai jos vaikkapa korttivalikoima on sen verran massiivinen ettei kaikki mahdu lompakkoon, voi kortteja laittaa laukun sisäpuolella oleviin korttitaskuihin. Toiselta sisälaidalta löytyy pari isompaa sisätaskua. Tämän lisäksi sisälaukun ulkopuolella on erilaisia taskuja.

whiteandfresh9669.jpg

Alustavasti sujautin omaan Chocolate Brown väriseen Inari-sisälaukkuuni* paketin nenäliinoja, kauppakassin ja lääkkeet. Avaimet kiinnitin Insjön avainrenkaaseen*. Lompakko minulla on erillisenä laukussa.

whiteandfresh9672.jpg

whiteandfresh9680.jpg

Kannattaa kurkistaa myös Insjön oheistuotteet*, jotka on suunniteltu sisälaukkujen tapaan helpottamaan meidän kassialmojen arkea! 😉

Miten te pidätte käsilaukkunne järjestyksessä vai häviääkö pikkutavarat laukkujenne uumeniin? Vai onko niin hyvä tuuri, että käsilaukussa kulkee kaikki ihan luonnostaan ja ilman vaivannäköä hyvässä järjestyksessä? 🙂

 

Tarjous lukijoille! Koodilla WF1E Pinkki avaimenperä eurolla minkä tahansa laukun ostajalle!

Voimassa 19.11.2015 asti

 

Yhteistyössä Insjö*

* Postaus sisältää mainoslinkkejä

11 kommenttia “Insjön bagINbag avuksi käsilaukun tavarakaaokseen!

 1. Tuohan vaikuttaa kätevältä ja ilmeisesti kotimainen tuotekin. Saitko lukijoille mitään alennuskoodia?

  1. Tiiamari: Eipä tullut puheeksi, mutta minäpä otan ja kysäisen! 🙂

  2. Tiiamari: Sain vihdoin vastauksen ja seuraavanlainen tarjous olisi teille lukijoille:<br />
   <br />
   Koodilla WF1E<br />
   Pinkki avaimenperä eurolla minkä tahansa laukun ostajalle.<br />
   Voimassa 19.11.2015 asti

 2. Mä oon ylijärjestelmällinen, mulla on yhdessä pienessä pussukassa kaikki, sitten iso lompakko ja kännykälle oma tasku. 😀

  1. JonnaH.: Järjestelmällisyys on pop! 🙂 Mullakaan ei mitään mielettömiä katastrofeja yleensä laukussa ole vaikka kaikki ei säntillisesti olekaan ojossa. Tietyt tavarat on laukun sisätaskuissa yleensä ja sitten on jossain laukunpohjalla kauppakassi, vesipullo, lompakko/kukkaro ja mitä nyt milloinkin on mukana. Tuo Insjön sisälaukku tekee nyt sen, että ei tarvitse esimerkiksi mukana kulkevia lääkkeitä ja nenäliinoja siirtää laukun sisätaskuista toisen laukun sisätaskuihin. 🙂

 3. Mua nauratti tuo pieni &quot;painovirhe&quot;paholainen tuossa tekstissä, badINbag 🙂 Mulla vielä haaveissa tuo laukku, kätevä olisi varmasti ja laukun vaihto olisi paljon helpompaa!

  1. kirsip: Voi ei! 😀 Kiitos, kun vinkkasit kirjoitusvirheestä. Korjasin! Mulla on tänään laukun vaihto edessä, joten katsotaan, miten sujuvasti ensimmäinen sujuu. 🙂

 4. Mulla tollanen olis kans kyllä kätevä, sitä roinaa ja tavaraa kun kertyy aina laukun pohjalle. Tänään taas huomasin että avaimenperä oli hieman hajonnut ja irronnut muista avaimista – juurikin sen takia kun pyörivät laukun pohjalla ja painava lompakko ja muut oli päällä ja kiireessä olen vain repinyt avaimet pohjalta.. not good. Onneksi sen sai korjattua ja nyt supermies-woodoonukke roikkuu taas mukana :-)<br />
  ( <a rel="external nofollow" href="http://www.beautiful-fashion.net/catalog/product_info.php?products_id=9534&quot; target="_blank">http://www.beautiful-fashion.net/catalog/product_info.php?products_id=9534</a&gt; )<br />
  <br />
  Kokeilin viimeksi kun reissuun lähdimme, käsilaukkunu ihan normikamoilla painaa lähemmäs 5 kiloa, hyvää käsitreeniä siis kantaa käsivarrella 😀 jotain voisi ehkä karsia…..?

  1. Susanna: Hauska supermies-woodoonukke -avaimenperä :D<br />
   <br />
   Mä olen aika onnekas vissiin, kun mun käsilaukussa ei ole hirveästi tavaraa. Pikkutavaroiden lisäksi yleensä vain lompakko/kukkaro, kokoontaitettava kauppakassi ja vesipullo. New Yorkiin lähtiessä, kun piti käsilaukkuun saada kaikki lennolla tarvittava, painoi laukku vajaa neljä kiloa. 😉

 5. Olen monesti miettinyt, että pitäisikö hankkia tuollainen sisäpussukka, mutta olen tullut siihen tuolokseen, että itselläni se olisi hieman turha. Olen niin tarkka ja täsmällinen käsilaukkuni sisällöstä, että jokaiselle tavaralle on oma vakiintunut paikkansa, eli löydän etsimäni vaikka silmät kiinni ja vasemmalla kädellä :D. Mutta esim. pienenä meikkipussina tai vastaavana tuo olisi kyllä varmasti tosi näppärä :).

  1. Tiia: Mulla on myös aika vakiintuneet paikat kaikenlaisille pikkutavaroille. Lähinnä tuo pussukka helpottaa laukun vaihtamista, jos on käytössä useampia laukkuja. Sitten jos haluan laittaa laukkuun jotain uusia siellä aiemmin olemattomia juttuja, niin ne voi laittaa pussiin, kun muut laukun sisätaskut ja muut on varattuja. 🙂 Nyt kun mietin, niin tuo olisi matkallekin tosi kätevä toilettilaukku!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *