Alekoodi – Apollomatkat ja kaupunkilomat!

Matkamme New Yorkiin oli tosiaan yhdistetty palkinto- ja yhteistyömatka, jonka matkanjärjestäjänä toimi Apollomatkat. Alun perin kreikkalaisten kaverusten yli 30 vuotta sitten Ruotsissa perustama Apollo laajensi toimintaansa vuonna 2010 myös Suomeen, ja näin syntyi Apollomatkat. Apollo on yksi pohjoismaiden suurimmista matkanjärjestäjistä.

logo_without_slogan2.jpg

Apollomatkoilta voi varata ranta-, kaupunki- ja viikonloppumatkoja. Rantalomat ovat 1-3 viikon valmismatkoja lomalennoin ja muut lento+hotelli -matkoja reittilennoin. Ehdoton valttikortti kaupunkiloman tilaamisessa Apollomatkoilta on turva, jota ei saa silloin, kun lennot varaa erikseen joltain lentotarjoussivustolta ja hotellin jostain muualta; lento+hotelli -matkan varaaja on Apollomatkoilla saman valmismatkalain turvaama kuin pakettimatkalainen. Esimerkkinä vaikkapa jonkinlainen luonnonkatastrofi, jonka vuoksi lennot peruuntuu tai aikataulut muuttuu. Tällöin Apollomatkat on apuna. Seuraavaksi joku ajattelee varmaan, että ”no kun niiltä sivustoilta saa edullisesti lentoja!” – eikö? Mutta! Apollomatkat välittää samoja lentoyhtiöiden tarjouslentoja! Näin ollen Apollomatkoilta matkan tilaamisessa saa sekä hintahyödyt että turvallisuutta. Tämä ainakin rauhoittaa omaa mieltä, sillä olen tottunut siihen, että lankojen on oltava aina omissa käsissä ja kaikki mahdollinen varautuminen erilaisiin sattumuksiin on maksimoitava. Lento+hotelli -matkat on mahdollista räätälöidä täysin omien mieltymysten ja aikojen mukaan. Lentoja on valittavissa yli 400 lentoyhtiön joukosta ja hotelleja yli 100 000. Tarkemmin siitä, mitä valmismatkat 1, 2 ja kolmen viikon matka-ajoilla ja joustavilla matka-ajoilla ovat, voit lukea täältä.

kaupunkilomakollaasi1.jpg

Apollomatkojen kaupunkilomakohteissa on varaa valita oma suosikki! Suosituimpien kaupunkikohteiden joukossa on New Yorkin lisäksi Praha, Barcelona, Lontoo, Berliini ja Krakova sekä useampia rantakaupunki- ja kaukolentokohteita. Rantakaupunkikohteista esimerkiksi Marbella ja Nizza ovat kuulema todella ihania paikkoja, olen niihin haaveillut pääseväni jo useamman vuoden. Kaukolentokohteista löytyy eksoottisten Seychellien ja Mauritiuksen lisäksi myös Los Angeles ja Miami, jotka myös kuuluvat haavelistalleni. Apollomatkojen sivuilta löytyy lisäksi muitakin kaupunkilomakohteita!

kaupunkilomakollaasi.jpg

Jos matkakuume tupsahti kylään, niin nyt on teille pieni porkkana tarjolla eli alekoodi! Koodilla WHITEANDFRESH (huom, isoilla kirjaimilla) saa lento+hotelli -matkoista 50 € alennuksen/varaus 8.10.2015 asti! Alennus koskee siis kaikkia Apollomatkojen itse räätälöitäviä lento+hotelli -paketteja, kaupunkilomia ja viikonloppumatkoja. Alennetun hinnan näet, kun syötät varauksen teon yhteydessä alennuskoodin. Huom! Matkustusaika alennuskoodilla varattuihin matkoihin 29.2.2016 asti.

Jos mainitsemieni haavekohteitteni lisäksi voisin lähteä takaisin New Yorkiin välittömästi, jos olisi mahdollista. Paljon jäi nähtävää ja koettavaa! Minne sinä matkustaisit? 🙂

 

Yhteistyössä Apollomatkat

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *