New York -karttataulu koivuvanerista

Kaupallinen yhteistyö: Papurino Oy

New Yorkilla on erityinen paikka sydämessäni. Kolmen vuoden takainen matkani sinne jätti jälkeensä ikuisen kaipuun. Kun tämän syksyn Habitaressa näin Papurinon osaston, jossa komeili iso koivuvanerinen New York -karttataulu, olin myyty. Olohuoneeni seinällä sohvan yläpuolella on jo useamman vuoden ollut isompi taulu, joka tähän mennessä on aina ollut jotain New Yorkiin liittyvää. Sieluni silmin näin jo tämän koivuvanerisen karttataulun seinälläni. En juuri iloisempi olisi voinut olla, kun sain mahdollisuuden yhteistyöhön Papurinon kanssa ja nyt olohuoneen seinälläni roikkuu kodikkuutta ja muistoja mieleen tuova New York -karttataulu.

New York -karttataulu - Papurino

Kolmiulotteinen New York -karttataulu on valmistettu laserilla leikaten suomalaisesta 4 mm:n koivuvanerista ja viimeistelty käsin. Kooltaan taulu on noin 58 x 75 cm ja on saatavilla puun värisenä tai mustaksi petsattuna. Oman tauluni valikoin puunvärisenä, sillä vaikka musta onkin kiva väri niin koin puunvärisen omaan kotiin sopivammaksi. Samaa värimaailmaa kodissani löytyy muun muassa lattialaminaatista ja tv-tasolla olevasta valaisimesta. Tämän lisäksi koen, että kartan yksityiskohdat pääsevät paremmin näkyviin vaaleassa puussa.

New York -karttataulu - Papurino

New York -karttataulu - Papurino

New York -karttataulu - Papurino

Papurinolla on valikoimassaan runsas määrä erilaisia ja eri kokoisia kaupunkikarttoja niin kotimaisista kuin ulkomaisista kaupungeista. Joistain kaupungeista karttataulut on valmistettu pyöreäksi, sillä joissain kartoissa pyöreä muoto tuo kartan paremmin esille. Pyöreitä kaupunkikarttoja löytyy Amsterdamista, Budabestista, Lontoosta, Pariisista ja Tukholmasta. Lisäksi maailmankartta sekä muutaman yksittäisen maan kartta on saatavilla siluettimuotoisena ilman taustaa. Nämä on helppo asentaa seinälle sabluunan avulla. Ylipäätään karttataulun kiinnittäminen seinään on helppoa. Tauluihin on valmiiksi kiinnitetty kaksipuoleiset teipit. Karttataulun voi hyvin laittaa myös nojaamaan seinää tai muuta tukea vasten. Jos ripustat taulun seinälle, suosittelen kuitenkin varmistamaan kiinnityksen taulunaulalla. Teippi ei välttämättä pidä kaikissa seinämateriaaleissa.

New York -karttataulu - Papurino

New York -karttataulu - Papurino

New York -karttataulu sai kaverikseen myös kaksi New Yorkin kartalla varustettua 50 x 50 koristetyynynpäällistä, mustan ja valkoisen. Tyynynpäälliset ovat jämäkkää 100 % puuvillaa ja niissä on vetoketjukiinnitys. Kuten muutkin Papurinon tuotteet, on nämä valmistettu Suomessa. New York -koristetyynynpäälliset ovat aivan uusi tuote ja ne ovat tulossa valikoimaan myöhemmin. Lisää tietoa saatavuudesta voi kysellä Papurinon porukalta vaikkapa sähköpostilla osoitteesta [email protected]

Papurino Oy on kotimainen kolmen yrittäjän muotoilutalo, joka suunnittelee ja valmistaa kauniita ja käytännöllisiä tuotteita Hämeenlinnassa. Tuotteet valmistetaan luonnonmateriaaleista. Papurinon kaupasta löydät kaupunkikarttojen lisäksi muita sisustustuotteita, joulu- ja pääsiäiskoristeita, julisteita, koruja ja kivaa lapsillekin. 

–> Tutustu Papurinon kauppaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *