Lompakkolöytö Tigerista

Tigerista löytyy aina välillä aitoa nahkaa olevia tuotteita erittäin edullisesti. Nahka ei varmasti ole laadukkaammasta päästä, mutta nahkaa kuitenkin. Tällä kertaa löysin pienen nahkaisen lompakon. Pidän sen kokoisista lompakoista ja pussukoista, joihin mahtuu kutakuinkin kortit ja jotain muuta pientä. Kukkaro/lompakko mahtuu tällöin pienempäänkin käsilaukkuun. Ihastelen usein tavallisia isompia lompakoita, mutta eivät käytännön syistä sovi minulle.

whiteandfresh3861.jpg

whiteandfresh3862.jpg

Tähän pikkuruiseen lompakkoon mahtuu kortit ja setelit. Lompakon ulkopuolella on vielä pieni kolikkotasku. Olen pohtinut ihan kunnollisen lompakonkin ostamista, mutta tarpeeksi pientä ei ole vielä tullut vastaan. Ennestään minulla on Liu Jo:n lompakko, mutta käytän niin usein pienempää laukkua, että saisin olla jatkuvasti siirtämässä kortteja ym. lompakosta pienempään kukkaroon saadakseni sen laukkuun mukaan. Nyt sitten mennään tällä tavalla taas hetki. 🙂

Irina / White & Fresh - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *