#IKEAkuvasto – lanseeraustilaisuus

Torstaina oli uuden Ikea-kuvaston lanseeraustilaisuus Kaapelitehtaan Puristamossa. Uuden kuvaston teemana on keittiö – arjen pienet ja tärkeät asiat.

“Arjen kiireen keskellä yhteisten hetkien ja pienten asioiden merkitys korostuu. Siksi haluamme tuoda kuvastossamme esiin tuotteita, ideoita ja ratkaisuja, jotka helpottavat ruoan laittamista ja mahdollistavat yhteisten ruokahetkien jakamisen myös arjessa.” IKEA Suomen viestintäjohtaja Kirsi Gotthardt 

whiteandfresh2927.jpg

whiteandfresh2926.jpg

whiteandfresh2925.jpg

whiteandfresh2931.jpg

Uutuustuotteissa vahvana suosikkinani on Ilse Crawfordin suunnittelema SINNERLIG-mallisto, jossa on muun muassa ihania korkkituotteita; jakkaroita, pöytiä, valaisimia, säilytysastioita yms.

whiteandfresh2922.jpg

whiteandfresh2933.jpg

Ihastukseni puulaatikoihin jatkuu ja yllä olevan kuvan pienet KNAGGLIG laatikot pääsivät samantien ostoslistalle. Laatikkoa löytyy myös isommassa koossa.

whiteandfresh2939.jpg

Tilaisuudessa kuultiin lisää uutuuksista ja nautittiin päivällistä hyvällä mielellä ja porukalla. 

whiteandfresh2945.jpg

whiteandfresh2950.jpg

whiteandfresh2952.jpg

whiteandfresh2961.jpg

Nyt on pari päivää mennyt uutta kuvastoa selaillessa ja inspiroituessa. 🙂 Uusi kuvasto julkaistaan ensi viikon lopussa, mutta netissä voi jo tutustua moniin uusiin tuotteisiin. Jos kuvastoa ei jostain syystä postiluukusta tipahda, voi sellaisen käydä nappaamassa mukaansa R-kioskilta syyskuun alussa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *