Luetuimmat postaukset

Päätin tehdä pienen koonnin viime vuoden kymmenestä luetuimmasta postauksesta blogissani. Osa postauksista on jo aiemmilta vuosilta ja osa viime vuodelta. 

1. Kuormalavasta on moneksi

2. Pyykin valkaisu ruokasoodalla

whiteandfresh09.jpg

3. Selätin

4. Keratosis pilaris

whiteandfresh07.jpg

5. DIY puulaatikko

whiteandfresh06.jpg

6. Granit – sisustajan taivas

whiteandfresh05.jpg

7. Myydään Acapulco-tuoli

whiteandfresh04.jpg

8. Garmin Vivofit aktiivisuusranneke

whiteandfresh03.jpg

9. Toivepostaus: kasvojen ihon kunto

whiteandfresh02.jpg

10. Räjähtänyt naama

whiteandfresh01.jpg

Selkeästi hyvinvointiin, terveyteen ja ihonhoitoon liittyvät postaukset ovat suosituimpien joukossa. Tai lähinnä tiettyihin aiheisiin liittyvät, kuten finniongelmiin ja iho-ongelmiin yleisesti. Keratosis pilaris kiinnostaa monia, taitaa olla huomattavasti yleisempi vaiva kuin luulisi. Todella monet ihmiset eivät edes tiedä, mistä kärsivät, kun iho on kananlihamaisilla näpyillä. Ja hei, pyykinvalkaisukeinoja aina kaivataan, se on huomattu! 🙂 Puutöitä voisi myös tulevaisuudessa tehdä lisää. <3

Mitäs näistä nyt sitten muuta voisi tai pitäisi päätellä? Samaa linjaa jatketaan tästä eteenpäinkin, vai? 🙂

Irina / White & Fresh - -

2 kommenttia “Luetuimmat postaukset

 1. Hei! Vierailen ensi kertaa blogissasi 🙂 Kivalta vaikuttaa ja kotisi on kaunis! :)<br />
  Harvoin kommentoin missään mitään mutta nyt kuitenkin laitan viestiä. Osui niin kohdalle. Olin teini-ikäisen lapseni kanssa apteekissa muissa asioissa ja samalla kysyin mistä apua hänelle akneen ( ei mikään paha akne mutta kuitenkin..). Farmaseutti/ proviisori kehui ja vannoi kovasti kovasti I * s *^sis-sarjan nimeen (Erottajan apteekki H:gin Stockalla). Laitoin tuon nimen väliin &quot;välimerkkejä&quot;. Varmaankin ymmärrät miksi. En ole vielä ostanut tuotteita koska meillä oli vielä entisiä mutta saimme ko.-merkin näytteitä ja ne vaikuttavat ihan loistavilta! Tämän linkin nyt äkkiseltään löysin. Poistanet sen sitten tarvittaessa. En siis ole mainostamassa mitään yritystä, enkä apteekkia 😉 <a rel="external nofollow" href="http://www.apteekkituotteet.fi/epages/Kaupat.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/Eura/Categories/11/Isispharma/Teen_Derm&quot; target="_blank">http://www.apteekkituotteet.fi/epages/Kaupat.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/Eura/Categories/11/Isispharma/Teen_Derm</a&gt;

  1. tiina: Heippa ja tervetuloa mukaan! Kiva, että jätit kommenttia. 🙂 Vaikuttaa ihan potentiaaliselta hoitotuotesarjalta nuoren ihon epäpuhtauksiin. Mutta voi minkälainen nimi tuotesarjalla on! Miten tuollaista kehtaa edes myydä saati markkinoida! 😮 Sinä älä kuitenkaan ole linkistä ja nimestä huolissasi, ei se mitään haittaa. :)<br />
   <br />
   Itselläni on iho viime kevään jälkeen rauhoittunut. Olen jättänyt viljat kauraa lukuunottamatta pois ruokavaliosta. Satunnaisesti herkkujen kautta voi jotain vehnää tms. elimistöön päätyä muttei muuten. Sen lisäksi olin kesän ilman meikkiä ja syksyllä meikkipohjan käytön taas aloitettuani siirryin mineraalimeikkipuuteriin. Se ei tuki ihoa niin paljon kuin meikkivoide. Jätin myös erilaisten ihonhoitotuotteiden kokeilun ja käytin puhdistukseen vain apteekkikosmetiikkaa (Avenea) ja kosteutin ihon Aqualan L:llä. En tiedä, millä on ollut suurin merkitys ihon kuntoon liittyen, mutta en valita. Nyt kärsin enää vain couperosasta ja satunnaisista hormonaalisista näpyistä. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *