Broileri-kasvisgratiini (m, l)

Useamman päivän mielessäni on pyörinyt kasvisgratiini ja tänään päädyin valmistamaan gratiinia broilerin jauhelihalla höystettynä.

whiteandfresh8795.jpg

400 g maustamatonta kananpojan jauhelihaa

1 pss (450 g) parsakaali-kukkakaali-porkkaa

1 prk Nordic Ruoka 15 % kasvirasvasekoitetta (kaurapohjalla)

suolaa, mausteita

whiteandfresh8792.jpg

Paistoin jauhelihan pannulla ja maustoin suolalla, mangocurrylla, kurkumalla, inkiväärillä ja Provencen yrttimausteella. Sitten vaan vuokaan kasvisten kanssa, ”kerma” päälle ja 175 asteeseen puoleksi tunniksi.

whiteandfresh8794.jpg

Jaoin ruoan neljään osaan ja näin ruokaa riittää useammaksi päiväksi. Tänään söin gratiinia ihan sellaisenaan, mutta kun 400 g kasviksia ja 400 g jauhelihaa jakaa neljään osaan, niin onhan annos aavistuksen liian kevyt. Jatkossa keitän riisiä, pastaa tai vaikkapa kvinoaa gratiinin kaveriksi. Hyvää ja täyttävää ruokaa pienellä vaivalla. 🙂

 

Irina / White & Fresh - -

2 kommenttia “Broileri-kasvisgratiini (m, l)

  1. Onpa herkullisen näköistä! Voisinkin kokeilla joku päivä, että menisikö tämä miehelle läpi, jos ripottelisi pinnalle vielä juustoraastetta 🙂 Hänellä kun on sellainen käsitys, että ruoka ilman perunaa/pastaa/riisiä ei voi olla täyttävää 😀

    1. Jossu: Kokeile ihmeessä! Tota voi helposti tuunailla omanlaiseksi. 🙂 Mä jouduin aterialle lisäämään riisiä, koska tuon ruoan kun jakoi neljään osaan niin jäi liian keveäksi annos.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *