Puhdas+ Caps – kokemuksia

Pari kuukautta sitten sain Hyvinvoinnin Tavaratalosta testaukseen Puhdas+ Caps -tuotteita. Aloittaessa toiveet olivat korkealla ja lupasin teille jakaa kokemuksia sitten, kun purkit on tyhjennetty. Nyt on viimeinenkin kapseli nautittu ja voin jonkinlaista mielipidettä tarjota.

3.jpg

Beauty Kollageeni & Tyrnimarja -jauhe oli miellyttävä kokemus. Ensin toki piti vähän testailla, miten jauhe parhaiten imeytyisi nesteen joukkoon ja sen selvittyä nautiskelin annoksen tunnollisesti päivittäin. Parhaiten jauheen sai imeytymään nesteen sekaan laittamalla ensin jauheen lasiin ja veden päälle. Olin huomaavinani aavistuksen vähemmän couperoottisuutta poskillani ja voisin kuvitella, että tästä olisi ollut pidemmällä käytöllä enemmänkin hyötyä. Jauheen loppuminen aiheuttikin hieman harmitusta. 

4.jpg

Eniten odotuksia ja toiveita minulla oli Vihreä kahvipapu-uutteelle. Painoni on pidempään junnannut paikoillaan ja ajattelin, voisiko tällaisista kapseleista olla buustaavaa vaikutusta. Päädyin annostuksessa siihen, että otin näitä kaksi kappaletta kahdesti päivässä eli yhteensä neljä päivittäin. Etsiskelin ennen käyttöä netistä käyttökokemuksia ja harmittavan moni koki, että nämä eivät toimineet luvatunlaisesti. Avoimin mielin lähdin testaamaan, mutta pakko myöntää, että minuun nämä eivät tehonneet. Ruokavalioni on mennyt syksyn myötä ihan penkin alle ja kenties jopa lattiasta läpi (sitä tuskin hämmästelee kukaan), joten en tiedä kuinka paljon sillä on vaikutusta, etten ole syönyt säännöllisesti ja terveellisesti. En tosin ole juuri lihonutkaan, että ota siitä nyt sitten selkoa, mikä on vaikuttanut mihinkin vai onko. 

Tällaisissa tuotteissa suosittelen ehdottomasti jokaista kiinnostunutta kokeilemaan itse, sillä ei se anna jos ei otakaan. Olemme kaikki erilaisia fyysisiltä ominaisuuksiltamme, joten vaikka tämä ei toiminut itselläni toivotulla tavalla, voi se toimia jollain toisella. Eli jos kiinnostusta silti löytyy, niin lämpimästi suosittelen kokeilemaan. Aina voi yllättyä positiivisesti. 🙂

5.jpg

Sitten kokemuksia kahdesta tuotteesta, joiden vaikutusta on vaikeampi havaita. Uskoa minulla kuitenkin on näihin molempiin eli ubikinoniin ja probiootteihin. Jos mitään akuuttia vatsavaivaa ei ole, niin probiootit tekevät hiljaa hyvää. Söin näitä hiivaprobiootteja kaksi kappaletta päivittäin eli kahden viikon kuurin. Jos olisi ollut mahdollista, olisin ehdottomasti jatkanut näiden päivittäistä nauttimista, sillä vatsan hyvinvoinnista on ehdottoman tärkeää pitää huolta. Hyvinvoiva vatsa ja suolisto kasvattaa vastustuskykyä kokonaisuutena ja monet flunssatkin sun muut pöpötaudit voi ehkäistä sillä, että vatsa on terve.

6.jpg

Ja ubikinonista samat sanat. Näkyvää vaikutusta ei tullut, mutta toisaalta ei näkyvää vaikutusta tule perus vitamiineistakaan. Puhdas+ Caps on hyvä vaihtoehto, jos miettii ubikinonivalmisteita, sillä tästä tuotesarjasta on karsittu kaikki ylimääräinen pois, kuten turhat lisäaineet.

Onko teillä kokemuksia ja mielipiteitä näistä Puhdas+ Caps tuotteista tai muun merkkisistä vastaavista? Käytättekö esimerkiksi säännöllisesti maitohappobakteereja tukemaan vatsan hyvinvointia?

 

Postaus toteutettu yhteistyössä Hyvinvoinnin Tavaratalon kanssa

10 kommenttia “Puhdas+ Caps – kokemuksia

 1. Minä uskon kyllä noihin probiootteihin, ja siihen että vatsan ja suoliston hyvinvointi vaikuttaa yllättävän moneen asiaan. Löytyyköhän vielä YLE Areenasta aiheesta Prisma-dokumenttia, katsoin sen pari viikkoa sitten. Siinä tutkijat selvitteli suoliston bakteerien vaikutusta autoimmuunisairauksiin ja mielenterveyteen, muun muasssa. Tosi yllättävää! En syö kapseleita, mutta jugurtit ja piimät on osana päivittäistä ruokavaliota.<br />
  <br />
  Olen minäkin kokeillut ubikinonia kun kalanmaksaöljyn kylkiäisenä joskus sain. Siinä en kyllä huomannut mitään muutosta olotilassa, mutta niinkuin sanoit, kaikki vaikuttaa kaikkeen ja joskus on vaikeaa eritellä minkälainen olo olisi ollut, jos tuota pikku pilleriä EI olisi syönyt. Ehkä nämä on vähän uskonvaraisia juttuja? Myös placeboefekti voi olla hyväksi. Sitä tulee vaan parempi ja terveempi olo kun popsaisee jonkun ubikinonin silloin tällöin. Sekin riittää 🙂

  1. Millis: Plasebovaikutus onkin aika mielenkiintoinen ilmiö. Huomaa, miten suuri vaikutus psyykellä on hyvinvointiimme. 🙂

 2. Mä olen kans miettinyt jotain vitamiini lisää nyt syksyn aikana. Tahtoo tuo älytön väsymys painaa päälle vähän liian kovaa:/

  1. Mia: Mun pitäisi varmaan keskittyä vatsan ja suoliston hyvinvointiin ja ottaa toistaiseksi säännölliseen käyttöön joku vatsahappobakteerivalmiste. Sen lisäksi, että se on hyvä vatsalle se myös vaikuttaa kokonaisvaltaisesti hyvinvointiin.

 3. Kollageeni tyrninmarjajauhe tosi hyvä tuote. Nyt on kasvatettu pitkä,hyväkuntoinen tukka ja kynnet ovat vahvat,eivätkä liuskotu. Ikää minulla 56v.

  1. mimmi: Ihana kuulla, että näistä tuotteista löytyy hyviä ja onnistuneita kokemuksia! 🙂

  2. Kauanko olet käyttänyt jauhetta, että huomasit tulokset? Itse käyttänyt vajaan purkin tähän mennessä!

  3. Tuula: En ehtinyt varsinaista vaikutusta näkemään, koska käyttöaika oli niin lyhyt. Purkista riitti pariksi viikoksi ja käyttämistä olisi pitänyt ehdottomasti jatkaa, jotta olisi nähnyt mahdollisia tuloksia.

 4. Mitähän on valmistusprosessissa tapahtunut, kun irrotin sisällön kapselista ja maistoin ja kuinka ollakaan homeinen<br />
  maku oli kuvottava. Muissa ubiqinoneissa ei ole homeenmakua kapselin sisällä.<br />
  Mietityttää, mitä on tapahtunut, kun pitäisi olla niin puhdasta. Haistan homeet herkästi asuttuani homeolosuhteissa, joissa kuitenkaan tämä tuote ei ole ollut.

  1. marja: Valitettavasti en näin kuluttajana osaa asiaan ottaa kantaa. Kannattaa ottaa valmistajaan yhteyttä ja kysyä heiltä. Harmi, että kohdallesi on sattunut moinen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *