Kaapelin kirppis 4.-5.10.2014

Kaapelitehtaalla järjestetään kirppis lauantaina ja sunnuntaina 4.-5.10.2014, jossa Merikaapelihalli täyttyy lähes kahdesta sadasta myyjästä. Kirppis on auki molempina päivinä klo 12-17 eli muutkin kuin aamuvirkut jaksavat varmasti paikalle. 🙂

Kuvankaappaus%202014-9-22%20kello%2019.2

Lisäksi paikalta löytyy vintageosasto ja bloggaajakirppis. Ensimmäistä kertaa osallistun jollekin bloggaajakirppikselle eli tulen lauantaina 4.10. myymään Kaapelitehtaalle jotain tilpehööriä. 😉 Myös muutama muukin meistä CASAlaisista on tulossa paikalle. Bloggaajakirppis sijaitsee hallin yläkerrassa.

Muita osallistujia myyjinä tai ostajina? 🙂

 

Kaapelin kirppis Facebookissa -> klik

4.-5.10 kirppiksen tapahtumasivu Facebookissa -> klik

Irina / White & Fresh - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *