Sagaform Fresh smoothiemuki

Iso neljän desilitran Aarikan Ankka-lasini rikkoutui tuossa jo jokin aika sitten. Kyllä harmitti! Tunnearvon lisäksi se oli todella näppärä silloin, kun juotavaa oli enemmän ja käytin sitä myös silloin, kun smoothien juominen oli satunnaisempaa. Nyt olen juonut smoothiet tavallisista juomalaseista kahdessa otteessa, koska smoothieta tulee yleensä se noin neljä desiä. Niinpä piti keksiä joku ratkaisu. Kiitos vinkistä, jonka taannoin sain Jonnalta. Hän vinkkasi, että Sagaformilla olisi ihan nimenmukaisesti smoothiemuki. Nyt sen muistin ja klikkasin itseni Stockmannille*, jossa näitä olinkin nähnyt. Tarpeen lisäksi tilaamista edesauttoi 20 % alennuskoodi kanta-asiakkaille*.

1.jpg

2.jpg

3.jpg

Valitsin mukiksi vihreän Fresh smoothiemukin*. Värivaihtoehtoina on myös sininen ja pinkki. Hinta ei päätä huimaa ja vielä kun alennusta sai sen 20 %. Valikoimissa olisi ollut myös lasinen Aladdin 0,47 litran juomalasi pillillä*, mutta tämä Sagaformin muovinen vei voiton, sillä muovisena tämä on todella kevyt ja on helppo ottaa mukaan. Värikin on ihanan raikas! Onneksi ei ollut kirkasta vaihtoehtoa, sillä olisin muutoin päätynyt tylsästi siihen. 🙂

5.jpg

6.jpg

Juomaa tähän mukiin mahtuu 4,5 dl ja kansi on tiivis kierrekansi. Korkki vaikuttaa mekanisminsa puolesta tiiviiltä. Se liu’utetaan vaan toiseen suuntaan, jolloin pilli pompsahtaa esiin. Sulkiessa siis pilli myöskin painuu korkin alle enkä usko, että tuolta juomat ulos tulee vaikka kallistelisikin. Kallistelua en vielä ole kokeillut, mutta kunhan kokeilen, niin taatusti tulen kertomaan, jos joudun sanani syömään. 😉

7.jpg

Sitten vaan herkuttelemaan! 🙂

* Postaus sisältää mainoslinkkejä

5 kommenttia “Sagaform Fresh smoothiemuki

  1. Mahtava idea, tommoinen olisi tosi näppärä ottaa töihinkin mukaan! Meidän blenderi hajosi pari viikkoa sitten eikä olla vieläkään saatu aikaiseksi ostaa uutta… Hieman on jo ikävä smoothieta, kun joka viikko sitä kuitenkin tehtiin 🙂

    1. Jossu: Ootko harkinnut semmosta Smoothie Twisteriä? Sillä saa näppärästi smoothiet mukaankin. 🙂

  2. Tuollainen olisi meikäläisellekin hyvä! Tulee tehtyä smoothieta päivittäin ja töihin otan aina mukaan eväsrasiassa. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *