MYYDÄÄN Acapulco-tuoli

IMAG6856.jpg

Myyn valkoisen Acapulco-tuolini vähäisen käyttötarpeen vuoksi. On se kaunis ja virtaviivainen, mutta olisi ehkä enemmän hyödyksi jollain toisella. Tuoli on ihan aito ja alkuperäinen Acapulco. 

IMAG6860.jpg

“Acapulco Chair on alunperin lähtöisin 50-luvun Meksikosta ja saanut nimensä tunnetun lomaparatiisin mukaan. Tarina kertoo, että aikoinaan Kennedy, Elvis ja muut tuon ajan ikonit istuskelivat Acapulcon terasseilla Acapulco tuoleilla nautiskellen Meksikon lämmöstä.”

IMAG6861.jpg

IMAG6857.jpg

“Tuolit valmistetaan käsityönä ja niiden valmistuksessa käytetään edelleen Mayaintiaanien vanhaa punontatekniikkaa yhdistäen parhaat materiaalit ja kokonaisvaltainen korkea laatu.”

IMAG6859.jpg

IMAG6863.jpg

IMAG6864.jpg

“Tuolissa yhdistyvät sekä perinne, moderni ulkonäkö ja ergonominen mukavuus sopusoinnussa keskenään. Lisäksi yksi tuolin erinomaisista ominaisuuksista on sen monikäyttöisyys. Se soveltuu ulos tai sisälle, kotiin tai julkisiin tiloihin.”

Tekstilainaukset acapulcochair.fi

Kokemuksesta voin sanoa, että tuolissa on hyvä istua ja oloa vielä mukavammaksi voi tehdä ottamalla selän ja/tai niskan taakse tyynyn. Jos haluaa, voi jalat nostaa ylös esimerkiksi rahille ja katsoa hyvää elokuvaa. <3 Itselläni vaan takamus kuluttaa sohvan nurkkaa, joten tuolille ei juuri käyttöä ole.

hp. 280 € (käteinen, nouto)

Yhteydenotot sähköpostitse osoitteeseen whiteandfresh (at) gmail.com

 

Irina / White & Fresh - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *