Vuosikooste 2013

Kulunutta vuotta, kun miettii, ei mieleen tule juuri mitään erikoista. Jos ollaan tarkkoja, niin kaikenlaista on tapahtunut niin kotona kuin muuallakin, mutta siltä ei tunnu. Toki esimerkiksi muutin yksiöstä kaksioon, tapasin ihmisiä, oli kekkereitä ja muuta, mutta siltikään ei tunnu, että mitään olisi tapahtunut. Hyviä asioita on tapahtunut, mutta rehellisesti sanottuna koen vuoden 2013 huonoksi. Ensi vuoden on siis syytä olla parempi. 🙂

Mennään kuitenkin katsomaan, mitä juttuja päädyin nostamaan esille vuoden ajalta.

 

vuosikooste2013tammikuukosmetiikkavarast

Tammikuussa alkoi Kosmetiikkavaraston tyhjennysprojekti haasteen muodossa ja jatkuu myös vuonna 2014, sillä vielä vaan säilytyslaatikot pursuilevat käyttämätöntä kosmetiikkaa.

vuosikooste2013helmikuukev%C3%A4%C3%A4nk

Helmikuussa oli kova keväänkaipuu ja ilmassa aikamoista väsymystä. 

vuosikooste2013maaliskuucanontulostinmat

vuosikooste2013maaliskuubest%C3%A5.jpg

Maaliskuussa toteutui neljä materialistista haavettani, joista kolme mainitsinkin vuoden alun postauksessa Materiaaliset tavoitteet vuodelle 2013. Myös siis ripsarin sain Bestån ja tulostimen lisäksi ja neljäntenä extrajuttuna valkoisen television, kun vanha sattui hajoamaan. Järjestelmäkamera tosin antaa edelleen odottaa itseään.

28. maaliskuuta blogini muutti Bloggerista CASA Blogit -portaaliin ja ensimmäinen postaukseni oli Helmililja, joka sattumoisin oli ensimmäinen helmililjani koskaan. Siinä vasta kaunis kevään alkua enteilevä kukka!

vuosikooste2013huhtikuuparvekekes%C3%A4k

Huhtikuussa parveke vaihtoi kesäasuunsa, joka oli väriltään keltavalkoharmaa.

vuosikooste2013toukokuumstautipaljastus.

Toukokuussa tulin niin sanotusti kaapista ulos ja kerroin täällä blogissani sairastavani MS-tautia. Minulle on ollut alusta saakka vaikea kertoa sairaudesta ja tämä olikin tosi iso juttu minulle, tunnustaa asia näinkin julkisesti.

vuosikooste2013kes%C3%A4kuueimit%C3%A4%C

Kesäkuussa ei tapahtunut mitään erikoista. Oli toki keskikesä ja juhannus (jonka viettoa pohdiskelin aika syvällisestikin), mutta muutoin vain nautiskelin kesäisestä säästä ja kotikaupungistani muun muassa Kaivopuistossa jäätelöä syöden ja kesäisistä maisemista nauttien.

vuosikooste2013hein%C3%A4kuubloginsyntt%

Heinäkuussa blogini täytti 2 vuotta. Niin ja kesä senkun jatkui. 🙂

vuosikooste2013elokuuasuntomessuthyvink%

Elokuussa kävin elämäni ensimmäistä kertaa asuntomessuilla (Asuntomessut 2013 1/3, Asuntomessut 2013 2/3Asuntomessut 2013 3/3) jotka tänä vuonna järjestettiin Hyvinkäällä. Kävin myös päiväreissulla Hangossa ja Tammisaaressa sekä loppukuusta pakkasin yksiöni ja muutin pieneen kaksioon. Koko pakkaus- ja muuttorumba puolessatoista viikossa.

vuosikooste2013syyskuusneakpeekuuteenkot

vuosikooste2013syyskuukodinlaittoa.jpg

Syyskuu meni kotia laitellessa ja kotiutuessa. 

vuosikooste2013syyskuucasablogithabitare

CASAn bloggaajat osallistuivat myös Habitare-messuille ja lukijoillamme oli mahdollisuus tulla meitä sinne moikkaamaan. Aika moni kävikin paikalla ja se olikin aika jännää ja kivaa! 🙂

vuosikooste2013lokakuuilovememessut.jpg

vuosikooste2013lokakuuolohuoneuusiksi.jp

Lokakuussa kävin vuoden toisilla lempparimessuillani eli I love me -messuilla (osa 1osa 2osa 3) ja tein uudessa kodissa ensimmäisen huonekalujärjestysmuutoksen.

vuosikooste2013marraskuupikkujoulut.jpg

vuosikooste2013marraskuuitiksenstockmann

vuosikooste2013marraskuuidinspirationblo

vuosikooste2013marraskuustevemaddenclubs

Marraskuulle kertyikin kaikenlaisia kekkereitä ja kaikkiin en edes ehtinyt osallistua. Oli oman kotini minituparit, jonne olin kutsunut muutaman henkilön, mutta jotka sitten kutistuivat kahden hengen pyjamabileiksi. 😉 Lisäksi tuli käytyä Itiksen uuden Stockmannin avajaisissa, Indidays Inspiration Blog Awards -gaalassa sekä Steve Maddenin lanseeraustilaisuudessa. Steve Maddenin tilaisuudessa voitin muuten ihanat rakkaussaappaat, joita jaksan edelleen ihastella!

vuosikooste2013joulukuuitsen%C3%A4isyysp

vuosikooste2013joulukuupellavatjasaanaja

vuosikooste2013joulukuukotivalmistautuuj

vuosikooste2013joulukuujouluunvalmistaut

vuosikooste2013joulukuumustajoulu.jpg

Joulukuussa juhlittiin itsenäisyyspäivää ja ostin kotia koristamaan upean sinivalkoisen kimpun. Makuuhuoneessa kerrankin tapahtui jotain (hih! ;)), kun yhteistyön kautta sain Saanan ja Ollin Villi pohjola -kuosiset sisustustyynyt toimittamaan sängynpäädyn virkaa. Samaan aikaan hankin ensimmäiset pellavaliinavaatteet ja näin makuuhuoneen yleisilme raikastui ja pehmeni reilusti.

Muutoin joulukuussa valmistauduttiin joulunviettoon. Helsingissä alkutalvi oli muutamaa hetkeä lukuunottamatta lumeton, samoin joulu ja loppuvuosi. Jospa vaikka ensi vuoden aluksi saataisiin hieman lunta ja sitä kautta valoa tähän pimeyteen. 

 

Kiitos kuitenkin tästä kuluneesta vuodestani kaikille siihen osaa ottaneille, uusille tuttavuuksille, yhteistyökumppaneille jne.! Viettäkäähän iloinen vuodenvaihde ja palaillaan heti ensi vuonna! ;D Minä taidan edellisvuoden tavoin viettää illan kotosalla nautiskellen nakeista, perunasalaatista, suklaasta, juustonaksuista ja pepsi maxista. 🙂

 

P.S. Vuoden 2012 kooste on luettavissa täällä.

 

22 kommenttia “Vuosikooste 2013

 1. Paljon on mahtunut vuoteen 2013:)! Ihanaa uutukaista vuotta♥♥♥

 2. Ihanasti toteutettu postaus, meinasin että laittaisin hivenen vaaleanpunaista, esim. jonkun tuikkulyhdyn ja ihan vähän jotain pientä, mutta kun näin nämä ihanat keltaiset värit kuvissasi, voi olla että täytyykin hommata jotain keltaista, keväällä tekee aina mieli tulppaaneita ja onneksi niitä saa monissa kivoissa väreissä ihanan valkoisen lisäksi. Toivon Sinulle sydämestäni parasta vuotta 2014; terveyttä, onnellisuutta ja kaikkea hyvää ♥ halaus!

  1. t: Molemmat on kauniita värejä, niin vaaleanpunainen kuin keltainenkin. 🙂 Ihanaa vuotta 2014 sulle myös ♥

 3. No toinen puolivuosi on ainakin ollut ihan tapahtumarikasta! 🙂 Minäpä taisin juuri tuon Casaan muuton jälkeen alkaa seuraamaan blogiasi, tuo keltainen parveke tuli niin elävästi mieleen! Se oli niin keväinen ja raikas!<br />
  <br />
  Toivon sulle parempaa vuotta 2014, terveyttä ja onnellisuutta &hearts; Me voitais ideoida joku kahvihetki ens vuodelle, ku vähän jotain sellaista kerran kaavailtiin…? 🙂 Mä luulen, et me asutetaan jotakuinkin samoja hoodeja 😉

  1. Blondi: Ihanaa, että aloit seurata blogiani. &hearts; <br />
   <br />
   Minä yritän kaikkeni, jotta toivomasi asiat toteutuisivat alkavana vuonna: terveys kuntoon ja voi kun olisi muutama onnellinen hetkikin! 😀 Ja eiköhän me asuta aika samoilla huudeilla, jos oot sitä mieltä? 😉 Sovitaan vaan joku kahvihetki, mä lupaan yrittää kaikkeni, että pääsisin tuosta ovesta ulos ja sinua tapaamaan. &hearts; :)<br />
   <br />
   Ihanaa vuotta 2014 sullekin!

 4. Toivotaan siis, että vuosi 2014 on sinulle parempi.<br />
  Oikein hyvää uutta vuotta &hearts;

 5. Täälläkin on kaapissa nakkeja ja perunasalaattia, sekä lisäksi graavilohta. Olkoon vuosi 2014 edellistä parempi &hearts;

  1. LadyBlue: Kiitos samoin sulle! Ja graavilohta, namskis! 🙂

 6. Parempaa vuotta 2014 sinulle! Tuokoon se mukanaan onnea, iloa ja yllätyksiä &hearts;

  1. Kiitos Tsinnia! Ilolle, onnelle ja vaikkapa positiivisille yllätyksille olisi kyllä kysyntää 😀

 7. Olit kyllä rohkea kun taudistasi yleisesti kerroit, hyvä sinä ! Muutama vuosi sitten bloggaajat kirjoittivat nimimerkkien takaa, valokuvista ei tunnistanut kirjoittajaa ja nyt asiat ovat toisin. Hyvä niin. MS tautia esiintyy kuitenkin maanlaatuisesti, Suomessakin yleisesti. Aina on hyvä että joku antaa taudille kasvot ja kertoo miten elämäinen onnistuu taudin kanssa. Sinulla hyvin.<br />
  Ja oli aivan ihana nähdä Habitaressa. Tämä tule moikkaamaan casalaisia -juttu oli tosi kiva muutenkin.

  1. lanttuleikkuri: Kiitos ihanasta kommentista, sitä oli kiva lukea. On aina mukavaa, kun voi tehdä jotain, mikä ilostuttaa muita. Ja tietenkin siinä ohella itseään. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *