SINI yhteistyökamppis

Yhteistyön merkeissä sain valita Sinituote Oy:ltä kotiini siivoustuotteita. Ajoitus oli täydellinen, sillä siivoustarvikevalikoimani kaipaa päivitystä. Lisäksi jotkut tärkeät tuotteet on puuttuneet multa kokonaan. 

Yksi tällainen juttu on ollut niinkin tavallinen kuin pyykinkuivausteline. 😀

IMAG6883.jpg

En ole kotiini halunnut kuivaustelinettä, sillä olen kokenut sen vievän liikaa tilaa ollessaan käytössä. Olen viimeiseen asti yrittänyt kuivata kaikki pesemäni pyykit alakerran pesutuvan kuivausrummussa ja ne vaatteet, joita en ole rumpuun laittanut, olen kuivattanut kotona henkareilla, ovenkahvoissa ja kylppärin kuivaustangossa ja naulakossa. Senhän sitten tietää, miltä eteinen näyttää, kun vaatetta roikkuu joka paikassa.

IMAG6884.jpg

Kesällä lainasin yläkerrasta pariin otteeseen kuivaustelinettä ja se sopikin hyvin parvekkeelle. Ei tarvinnut tänne pieneen yksiöön näkyville mahduttaa telinettä. Nyt olen onneksi päässyt eroon tästä arkea vaikeuttavasta päähänpinttymästäni ja valitsin SINIn yksinkertaisen pyykinkuivaustelineen. Voihan sen hyvin laittaa vaikka suihkunurkkaukseen verhon taakse piiloon. 😉 Onneksi teline on valkoinen ja nykyään helpommin kokoontaitettava kuin joskus aikoinaan telineet olivat. Pakkauksessa sanottiin, että tämä pikkuinen teline sopisi myös vaikkapa kylpyammeeseen. 

IMAG6885.jpg

IMAG6886.jpg

Vielä näin kesäisillä ilmoilla pyykit saavat kuivua parvekkeella. Talvella sitten telineen voi siirtää sinne kylppäriin. Ja uudessa kodissahan tulee olemaan hieman enemmän tilaa, joten saattaa se joskus möllötellä sitten muuallakin. 

Sisustuksellisestihan pyykinkuivaustelineet kuivuvine pyykkeinen ei mikään silmänilo ole, mutta näin yli vuoden ilman telinettä olleena voi sanoa, että kuitenkin paikoin tarpeellinen tavara.

Onko muita, joilla on käyttöä kuivaustelineelle, mutta joiden sisustussilmää näky ei hivele? Miten olette ratkaisseet tilanteen? 🙂

Muuton jälkeen viimeistään sitten lisää siivousvälinevalikoiman päivityksestäni. Ihana päästä siivoamaan uutta kotia uusilla tarvikkeilla. <3

 

Postaus toteutettu yhteistyössä Sinituote Oy:n kanssa

Komplett Bank

Mainos alkaa

Mainos päättyy

20 kommenttia “SINI yhteistyökamppis

 1. Olen joskus nähnyt sellaisen pyykinkuivaustelineen, joka oli kiinnitetty kattoon ja sitten siinä oli sellainen veivi, jolla sitä sai nostettua ja laskettua… kaunis puukehikko ja kaikki… Mutta, koska sellaisia en ole nähnyt täällä myytävän, niin minullakin on tuo sama Ted-kuivausteline, kuin sinulla:))<br />
  <br />
  Aurinkoa tähän perjantaihin.<br />
  <br />
  Terkuin, Frida

  1. Frida: Kuulostaapa erikoiselta ja mielenkiintoiselta! Mitähän ne vielä ajan saatossa keksiikään. 🙂 Ja tää Sinin teline on hyvä perusteline. Olisihan niitä ollut siivekkeellisiäkin, mutta se on pieneen kotiin aikamoinen rotisko – tätä edeltävässä kodissa mulla oli sellainen – ja tämä on ihanan kevyt ja näppärä. 🙂

 2. Meiltä löytyy samaa kaksin kappalein ja toinen on käytännössä joka päivä käytössä. ;D Toinen on säilytyksessä lastenhuoneen oven takana, kun sille on harvemmin käyttöä. Jää kivasti oven ja seinän väliin, kun ovi on aina auki stopparilla. 🙂 <br />
  Kivoja pyykkäyshetkiä!

  1. Jenni: Toi teline onkin hyvä, kun sen saa kasattuna pieneen tilaan ja koska levitettynäkin on suhteellisen pieni, niin tosiaan vaikka suihkunurkkaan verhon taakse saa piiloon. Uudessa kodissa vaikka makkariin ja liukuovi vaan kiinni niin ei häiritse silmää. 🙂

 3. Meillä on samanlainen ja se on kyllä hyvä. Ystävällä on 3 tasoinen ja siihen menee koko koneellinen.<br />
  Meillä on eteisessä ylimääräinen tanko ja siihen ripustan kaikki paidat, lakanat kuivatan rummussa, vaikka rumpu kuluttaakin kangasta, sellainen nipsi-systeemi on sukille ja tässä kuivatan kaikki muut. Pesen illalla pyykkiä, laitan kuivumaan ja kun tullaan päivällä takaisin kotiin, on kaikki kuivat ja laitan omille paikoilleen. <br />
  Normaalisti kuivausteli on meillä keittiössä, verhon takana. Edess on paperinkeräyspaikka, eli jalat eivät näy suoraan. Siellä ei ole kenenkään tiellä.

  1. lanttuleikkuri: Teillä tuntuu olevan hyvä ja toimiva systeemi pyykkihuollossa. 🙂 <br />
   <br />
   Mä kuivatan pesutuvan kuivausrummussa pyyhkeet, lakanat ja suurimman osan vaatepyykistä. Jos joudun pesemään useita koneellisia kerrallaan, ei kaikkia ehdi kuivattaa rummussa. Silloin tuon osan kuivumaan kotiin ja nyt kuivaustelineen myötä ei tarvitse enää kuivattaa vaatteita ovenkahvoissa ym. 🙂 Saa nähdä, mistä pyykinkuivausteline löytää paikkansa uudessa kodissa.

 4. Meillä noita telineitä on kaksin kappalein. Kesällä toinen asustaa partsilla ja toinen saunassa. Onneks toi tosiaan mahtuu hyvin oven taa, komeroon tai vaikka sängyn alle, kun ei ole käytössä.

  1. Anna: Onneksi menevätkin pieneen tilaan vaikka oven taakse tms. Mut aika hyvin mä oon pärjännyt yli vuoden ilman telinettä. 😀

 5. Ei oo totta, meillekin on tulossa kuivausteline 🙂 Mulla on ollut vain halpoja rupalekuivaustelineitä käytössä, tää on varmasti hyvä!!! Pesuhuoneessahan meidänkin teline sijaitsee ja talvisin joskus meidän makkarissa &quot;kostuttamassa&quot; ilmaa.<br />
  Kiva postaus 🙂

  1. Marika: Heh, pyykkitelineet on selkeästi suosittuja ja kertoohan tää jo siitäkin, että niitä tarvitsee. 🙂 Ja toi pyykkien kuivattaminen onkin hyvä makkarissa, sillä ainakin meillä on talvisin kosteusprosentti aivan liian alhainen.

 6. Olen ollut Sinin tuotteiden vannoutunut käyttäjä jo vuosia, kaiken maailman Viledoilla saa heittää vesilintua sinne… (kokeiltu on joskus erehdykissä) Nämä oikeasti kestävät ja ovat laadukkaita! Meillä kaikki ikkunan -ja lattianpesutarvikkeet on SIniltä, samoin pyykinkuivaustelineet. Sinin mikrokuituliinoja käytetään pölyjen pyyhintään. Meidän koti on oikea Sinituotteiden näyteikkuna. 😀

  1. JonnaH.: Mullakin on monet siivoustarvikkeet Siniltä. Mopit, varret jne. Myös mikrokuituliinat on tosi käteviä. Ja nyt mulla on myös noita ruuvittomia telineitä. Kauppaan kun menee, niin hinnan osalta houkuttaa usein Vileda, mutta kyllä se Sini sieltä yleensä kotiin mukaan tulee. 😀

 7. Tuo perusteline on kätsy, kun vie vain vähäsen tilaa. 🙂 Minä olen jo täällä testaillut innoissani omia tuotteitani ja oikein syyhyää päästä kohta postailemaan. 😀 Itse siivousfanina odotan kovasti teidän kaikkien postauksia, koska utelias tietty kun olen, on kiva saada uusiakin vinkkejä kodin siivoamiseen ja järjestelyyn. 🙂

  1. Miia: Haha, tältä &quot;supersiivoojalta&quot; tuskin mitään fiksuja vinkkejä tulee, joten älä pidätä hengitystäsi. 😀 Mut joo, mulla on tuo toinen paketti vielä avaamattomana ja odotan kyllä, että pääsen sen kimppuun ja asettelemaan uusia ja puhtaita välineitä siivouskaappiin! &hearts;

 8. Mä kaipailen kuivaustelinettä tällä hetkellä kovasti, koska meidän kuivausrumpu hajosi. Tällä hetkellä pyykkiä kuivuu eteisessä henkareissa, kylppärin oskarin oksassa ja väliovien päällä. Oikein silmiä hivelevää esteettisesti tällainen ratkaisu ;D Toisaalta taas elättelen toiveita kuivausrummun pikaisesta ja edullisesta korjaantumisesta, joten ihan vielä en siksi ole kuivaustelinettä säntäämässä ostamaan…

  1. Dara: Mä voin suositella tätä Sinin yksinkertaista (TED) kuivaustelinettä. Se menee suhteellisen pieneen tilaan, on kevyt ja näppärä levittää ja pistää kasaan. Mulle tää oli ihan itsestäänselvyys, kun olin jo tällaista muutaman kerran lainannut mutsilta. 🙂 Ja onhan niitä kertoja, jolloin ihan kaikkea ei kuivausrumpuun voi laittaa niin teline on hyvä olla olemassa. Eikä nää ole edes kalliita! Mä olin päättänyt jo hankkia tämmösen telineet, mut tää kamppis Sinin kanssa tuli kuin tilauksesta. :)<br />
   <br />
   Ja nythän on toi Sinin yleinenkin kamppis, että kun ostaa Sini-tuotteita 50 €:lla niin saa Fiskarsin Muumi-sakset kaupan päälle. &hearts;

 9. Meiltä löytyy myös tuo sama teline! Mä niiiin paljon haluaisin kuivausrummun, koska pyykit ei sisätiloissa tunnu kuivuvan millään. Nyt kesällä teline majailee tietysti parvekkeella ja kaikki on hyvin, mutten halua edes ajatella talvea 😀 Ja vaikka meitä on vaan kaksi, tulee koneellisia päivittäin ainakin yksi, joten kuivaustila tosiaan olisi tarpeen…

  1. Rebecca R: Ihan totta kyllä, että sisällä kuivuu aika heikosti pyykki. Talvella ei kuitenkaan ole mitään ideaa laittaa niitä kuivumaan parvekkeellekaan, ei ne oikein siellä talvisaikaan kuivu. Kuivausrummun olen itsekin ajatellut hankkia, mutta vaikka sellainen olisikin, niin ei sinne kaikkia pyykkejä voi kuivumaan laittaa kuitenkaan. Eli teline on hyvä sijoitus. 🙂

 10. HIH! Mullekin tuli pyykkiteline. Hieman eri versio, mutta teline ku teline :):)!

  1. Love: Tuleeko teille se siivellinen versio? Mulla oli semmonen aiemmin, mutta nyt en halunnut niin paljon tilaa vievää telinettä, varsinkin kun kuivaan pesutuvan kuivurissa kaiken minkä pystyy. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *