Upea koti Amsterdamissa

Toukokuun Dekoa selaillessa pysähdytti valkoinen ja kaunis koti Amsterdamissa. Onneksi löysin kodin myös täältä netin syövereistä ja saan jakaa tämän kanssanne.

PaulinaArcklin-deko00.jpg

PaulinaArcklin-deko1.jpg

PaulinaArcklin-deko2.jpg

PaulinaArcklin-deko3.jpg

PaulinaArcklin-deko4.jpg

PaulinaArcklin-deko5.jpg

PaulinaArcklin-deko6.jpg

PaulinaArcklin-deko7.jpg

Kuvat: Paulina Arcklin

Kyseessä on suomalaisen valokuvaajan Paulinan ensimmäinen koti Amsterdamissa. Lisää kauniita kuvia ja inspiraatiota löytyy Paulinan blogista it’s my visual life -blogista.

 

6 kommenttia “Upea koti Amsterdamissa

    1. Sofia: Niin ovat! Joskus olen itsekin miettinyt lehtien sitomista vyöllä, mutta suurin osa lehdistäni on vielä lukematta ja tuo vyöttäminen sopisi sitten paremmin tehtäväksi, kun on päättänyt mitkä lehdet säilyttää. Tai ainakin lukee ensin niin ei tarvitse sitten enää räpeltää vyön kanssa. 🙂

  1. Joo tämä on aivan ihana koti ja tästä hurmaantuneena aloin metsästämään myös valkoisia peltisiä arkkuja meidän makkariin.. Dekossa oli vinkattu vähän hassusti muuten niistä, koska eihän niitä saa ko. maahantuojalta tai edes valmistajalta. Mutta Granitistahan nuo ihanuudet lopulta sitten löytyivätkin. :)<br />
    <br />
    M

    1. Maiju: Heh, juuri ennen kuin ehdin kommenttisia loppuun ajattelin Granitia 😀 Siellä minäkin muistan niitä nähneeni 🙂 Tällaisia kuvia kun katselee niin alkaa väkisin haaveilemaan aavistuksen isommasta kodista, niin voisi jotain pienkalusteita ja sommitelmia saada kotiin vähän enemmän 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *