Tehokas yksiö!

Pikkuruisestakin yksiöstä voi saada hyvillä visioilla ja toteutuksella todella käytännöllisen! Tämä seuraava Taavin suunnittelema 21,5 neliön asunto Helsingin Helsinginkadulla on siitä oiva esimerkki. Ei voi muuta kuin ihailla. <3
helsinkihomedesign-helsinginkatu1.jpg

helsinkihomedesign-helsinginkatu2.jpg

helsinkihomedesign-helsinginkatu3.jpg

helsinkihomedesign-helsinginkatu4.jpg

helsinkihomedesign-helsinginkatu5.jpg
untitled_20110407_31583-680x453.jpg
Aivan mieletöntä. Asunto näyttää niin paljon isommalta kuin tämä mun yli 10 neliötä isompi asuntoni. WOW!
Kuvat: helsinkihomedesign.fi

9 kommenttia “Tehokas yksiö!

  1. Tämä on kyllä upea! Muistan käyneeni joskus ihailemassa Taavin blogissa hänen remonttikohteitaan. 🙂

  2. Wau! Tuo näyttää paljon avarammalta jopa kuin se mun vanha 35 neliön yksiöni näytti! &lt;br /&gt;&lt;br /&gt;Joko Bestå on kasassa?

  3. Sitten kannattaa muistaa myös, että paitsi askeettisuudella, myös hyvällä ja ammattimaisella kameralla ja kuvaamisella saa aika erilaisen fiiliksen aikaan. Aika harvalla on noin vähän tavaroita ja tarpeita. Vaan olisipa. =)&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;Mutta hieno tuo on. Ihanaa silmäruokaa, todellinen eyecandy -kohde. =)&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;| &lt;a href=&quot;<a rel="external nofollow" href="http://mustikkasmoothie.blogspot.com"&quot; target="_blank">http://mustikkasmoothie.blogspot.com"</a&gt; rel=&quot;nofollow&quot;&gt;mustikkasmoothie.blogspot.com&lt;/a&gt; |

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *