Vesimelonin tuoksuinen käsidesi

bomb_ka%CC%88sidesi_8559.jpg

bomb_ka%CC%88sidesi_8560.jpg

Aina silloin tällöin tarvitaan käsidesiä. Se on itselläni käytössä pääosin kesäaikaan ja matkoilla. Muutoin vältän sen käyttämistä, sillä en halua desinfioida käsistäni omia bakteerejani, jotka suojaavat pöpöiltä. Suosin siis flunssa-aikaan sinkkiä ja tavallista huolellista käsipesua. 

Sitten kuitenkin, kun kädet on syytä jossain reissun päällä desinfioida, niin on kasvot väänteillä karsean hajun vuoksi. Nytpä siitä ei tarvitse murehtia, sillä Happy Handsin vesimelonin tuoksuinen käsidesi tekee desinfioinnista aiempaa miellyttävämpää. Ihana tuoksu tulvahtaa nenään käytön jälkeen eikä kädetkään jää tahmaisiksi.

Oletko sinä kokeillut hyväntuoksuisia käsidesejä?

Irina / White & Fresh - -

8 kommenttia “Vesimelonin tuoksuinen käsidesi

 1. Mulla ollut käytössä The Body Shopin käsidesit. Nyt on verigreippi ja aiemmin oli mansikka 😊

  1. Satu: Onko ne hyviä, meinaan tahmaavatko? Käsideseissähän pitäisi oikeastaan pestä kädet ennen käyttöä ja käsihuuhteet ovat niitä, joita voi käyttää pesemättömiin käsiin. Mutta tosiaan joskus on käsipesu mahdotonta ja on pakko desinfioida kädet. Mä en käytä käsidesiä ollenkaan silloin kun on mahdollisuus käsipesuun. Voisi kyllä noita The Body Shopin tuotteitakin kokeilla. 🙂

 2. Mistä tuo on siis ostettu? 🙂 vai luinko vaan liian nopeasti,,,<br />
  Mulla oli joskus Soap and Gloryn käsidesi mikä meni hukkaan, siitä tykkäsin älyttömästi. Vähän makeahan se on se tuoksu monissa niiden tuotteissa mutta jotenki niin ihana:D. Nyt on tommonen Bodyshopin joku oiskohan greippi. Oon tykänny niiden muistakin käsideseistä. Kiinnostais myös Dr Bronnerin käsidesi!

  1. Ih: Tämä käsidesi on ostettu Kevätmessuilta Bomb Cosmeticsin osastolta, mutta näitä muistaakseni kerrottiin myytävän ainakin Citymarketeissa. En ole itse käynyt etsimässä missään, mutta kannattaa pitää silmät auki. Täytyy kyllä kokeilla noita The Body Shopin käsidesejä kun niitä nyt on kehuttu. 🙂

 3. Tuttu lentoemäntä toi aivan ihanan tuoksuisia käsidesejä meille töihin.Marjojen,hedelmien ym.tuoksuisia.ihania olivat ja puoli-ilmaisia ulkomailla.

  1. Nanna: Ulkomailta usein löytääkin edullisemmin! Pitänee seuraavalla reissulla katsella, jos löytäisi. Tosin varmaan riippuu maastakin. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *