String Pocket – Uutta ja vanhaa rinnakkain

Useamman vuoden olen haaveillut, että minullakin olisi kotonani seinällä hylly. Hylly, jolle voisin asetella tavaroita ja silloin tällöin vaihtuvia asetelmia. Nyt vihdoin minulla on seinälläni String Pocket -hylly, jonka sain ystävältäni.

String Pocket hylly

Alun perin hyllystä haaveillessani olin ajatellut sellaisen sijoittamista makuuhuoneeseen, itse asiassa tuolle seinälle, joka yllä olevassa kuvassa näkyykin tyhjänä. Myöhemmissä haaveissani ja ajatuksissani se siirtyikin tuohon, mihin se on nyt asennettu. Tämä nykyinen paikka keittiön ja makuuhuoneen välisellä lyhyellä seinällä on paljon parempi, sillä se sopii äärettömän hyvin kaveriksi vanhan perintölipaston kanssa. Uutta ja vanhaa rinnakkain!

String Pocket hylly

String Pocket hylly

String Pocket hylly

Hyllyyn sijoitin heti sen saamisen jälkeen muutamia kirjoja, betonivalaisimen, vanhan kuparisen kahvipannun ja joitain muita koristeita, kuten fafani tekemän lasilinnun ja ystäväni Tunisian tuliaisen.

String Pocket hylly

String Pocket ja perintölipasto tasapainottavat toisiaan kivasti ja ovat mielestäni aivan täydellinen pariskunta. Sohvalla istuessani huomaan katseeni hakeutuvan aina välillä tähän kokonaisuuteen ja huomaan lähes hymyileväni. Tässä on sitä fiilistä, jota kotini haluan henkivän.

6 kommenttia “String Pocket – Uutta ja vanhaa rinnakkain

  1. Ompa soma kokonaisuus! Ja tosiaan, hylly on aivan täydellinen pari perintölipastollesi 🙂

  2. Aivan ihana! Tosi kiva kokonaisuus, iteki tykkään just jotenki yhistöä valkosta ja tuommosta 50-luvun puuta( esim meillä astiakaappina). Tosi kiva! Ois toi String aika kiva, ite vaa aina tykkään vaihella huoneen järjestystä ja muutenkaan en uskalla porata mitään seinään.

    1. Kiitos, IH! 🙂 Mulla on myös vaikeuksia suhtautua seinään porattaviin juttuihin, pelkään kyllästyväni. Olohuoneen taulun sain onneksi laitettua jo olemassa olevaan reikään eikä itse tarvinnut porata. String-hylly meni näppärästi seinään kipsilevyruuveilla. Muutenkin tuo hylly on niin vähäeleinen, että on täysin mahdollista etten siihen kyllästy.

  3. Ihanan lahjan olet saanut ja taitavat olla saman aikakauden tuotteita lipaston kanssa?

    Ihana ystävä sinulla.

    1. Kiitos Sandra. 🙂 String-hyllyjen designhan on peräisin 40- ja 50-lukujen taitteesta, mutta itse hylly on uutta tuotantoa. Sen sijaan lipastoni taitaa olla valmistettu ja ostettu joskus 60- tai 70-luvulla. Mutta olet sinänsä ihan oikeilla jäljillä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *