Betoninen pöytävalaisin

Jokin aika sitten kävelin Clash Ohlsonin ohi ja jouduinkin peruuttamaan, kun silmäni rekisteröivät myymälän oviaukon tuntumasta valaisimia. Erityisesti kiinnostuin neliskanttisesta betonisesta pöytävalaisimesta. Tarjolla oli useampia erilaisia malleja; pyöreitä, valkoisia yms., mutta harmaa betoni. Ei ole sen voittanutta. 😉

Mikään tehokas valaisin tämä ei ole, ainakaan tällä lampulla, mutta tunnelmavaloksi tämä on oikein passeli. Kotini valaistus koostuu lähinnä useammista valaisimista, joita on ripoteltu eri puolille huoneistoa. Kirkasta kattovaloa käytän äärimmäisen harvoin, lähinnä talvisin imuroidessa tai lattioita pestessä.

Toistaiseksi betoninen pöytävalaisin on olohuoneessa keittiön ja makuuhuoneen välisellä seinustalla olevan jakkaran päällä. Se sopii siihen kivasti kaktuksen ja betonisen kulhon kanssa. Betonisen kulhon sain goodiebagista JYSKin lehdistötilaisuudessa.

Millaisesta valaistuksesta sinä pidät kodissasi?

2 kommenttia “Betoninen pöytävalaisin

  1. Minäkin iskin silmäni näihin samoihin valaisimiin! Tosi kivoja, mutta en ole vielä kuitenkaan tällaista kotiuttanut kun en oo keksinyt sille sopivaa paikkaa meillä 🙂 Sopii tosi kivasti kaktuksen ja tuon kulhon kanssa!

    1. Mä vaan kävelin myymälään sisään ja valitsin valaisimen ja kävelin kassalle. Kunnon ex tempore -ostos. 😀 Mutta valaisimelle oli kyllä paikka, sillä korvasin sillä toisen, josta olen jo miettinyt haluavani eroon.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *