Voita liput I love me -messuille!

Puolentoista viikon päästä on taas yksi vuoden kohokogista eli I love me -messut. Jos sinua kiinnostaa kosmetiikka, hyvinvointi ja terveys sekä yleisesti hyvään oloon liittyvät asiat, niin osallistu arvontaan, jossa voit voittaa liput messuille itsellesi ja seuralaisellesi. 🙂

Osallistua voit kertomalla, mikä I love me -messuilla sinua eniten kiinnostaa. Voittajalle ilmoitetaan voitosta sähköpostilla, joten jätäthän toimivan sähköpostiosoitteen sille varattuun kenttään. ⌈Sähköpostiosoitteita käytetään vain voittajan tavoittamiseen ja sähköisten messulippujen toimittamiseen.⌋ Arvonta päättyy sunnuntaina 15.10.2017 klo 18.

EDIT: Arvonta on päättynyt.

Arvonnan sponsoroi Messukeskus

 

Irina / White & Fresh - -

46 kommenttia “Voita liput I love me -messuille!

 1. Hei on inspiroivaa lukea blogiasi. I love me messuilla kiinnostaa uutuudet ja hyvät aikakauslehtitarjoukset

 2. Messuilla minua kiinnostavat aina eniten kaikki uutuudet, joihin ei muuten välttämättä törmäisi 🙂

 3. Kiinnostaa uutuudet ja kiva viettää aikaa ystävän kanssa. Arjen kiireessä usein ei jää aikaa ystäville.

 4. Eniten kiinostaa koko Luonnollisesti-osio. En ole aemmin näillä messuila käynyt, joten kiertäisin mkelelläni kaiken.

 5. Olen kiinnostunut erityisesti terveys- ja hyvinvointiasioista. Lisäksi messutarjoukset houkuttavat, tarkoituksena olisi tehdä esimerkiksi kosmetiikkahankintoja.

 6. Eniten kiinnostavat jooga/hiljainen alue, jossa viime vuonna olin aivan mahtavassa äänimalja-meditaatiossa! Matkaan olen lähdössä siskon kanssa.

 7. Moikka! Messulta odotan eniten mahtavia messutarjouksia ja grimasin messupistettä!!! Myös terveyspuoli kiinnostaa?

 8. Tarkempi tutustuminen luonnonkosmetiikka tarjontaan sekä Jeffree Starin tapaaminen. 🙂

 9. Minua kiinnostavat eniten luonnonkosmetiikkauutuudet sekä tietystä hyvät tarjoukset!

 10. Hei, en ole koskaan aikaisemmin messuilla käynyt, haaveillut vain, ja nyt henkisesti rankan ja stressaavan loppukesän sekä alkusyksyn jälkeen olisi hienoa omistaa yksi kokonainen päivä ihan vain itselle hyvän ystävän seurassa hyvinvointiin, luonnonkosmetiikkaan sekä ravitsemusasioihin tutustuen. Messureissu jo itsessään toisi kokemieni hankaluuksien jälkeen kaivattua piristystä sekä vaihtelua syksyyn. Hyvinvointi ja hyvä olo kokonaisuutena siis kiinnostavat.

 11. Terveys ja kauneus osastot sekä tietysti messutarjoukset ja -arvonnat. Ja yhteinen päivä ystävän kanssa, pako arjesta 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *