Loppuneet kosmetiikkatuotteet: heinäkuu ja elokuu 2017

Heinäkuussa loppui niin vähän kosmetiikkatuotteita, että päätin yhdistää niiden kanssa vielä elokuunkin. Tässäpä siis katsaus loppuneisiin kosmetiikkatuotteisiin.

Victoria’s Secret Ultra Cream Wash – Ostin tämän viime vuoden I love me -messuilta. Ensimmäisen tällaisen ostin New Yorkista ja tykästyin kovasti näiden koostumukseen ja tuoksuihin. Ehdottomasti ostan jatkossakin!

Le Petit Marseillais Grain de Sel -suihkusaippua – Minulla on todella vahva mielikuva siitä, että näitä suihkusaippuoita oli lapsuudessa meillä kotona. Ihan varma en ole, mutta purkin ulkonäkö toi erittäin vahvat tuntemukset jostain kaukaa lapsuudesta. En siis malttanut olla ostamatta, kun näin näitä myytävän Dock Helsinki -myymälässä (ent. Anna Koo) Hietalahden kauppahallissa. Jatkoon myös tämä tuote! Vinkkinä myös, että Dock Helsingistä saa myös ihania pyykkietikoita ja kotimaisen Osmian tuotteita.

Elivo Puhdistusvaahto* – Tästä ja muista testiin saamistani Elivon tuotteista kirjoittelin alkuvuodesta. Puhdistusvaahto oli ihan toimiva eikä siitä ole mitään huonoa sanottavaa. Se ei kuitenkaan aiheuttanut mitään isompia jippijaijee-tuntemuksia enkä välttämättä lähtisi tätä erikseen ostamaan mistään. Käyttää toki voisin, jos muutakaan ei olisi. Elivon Hiusravinne, jota myös silloin alkuvuonna testasin oli kuitenkin tosi hyvä! Siitä löytyykin lisää täältä.

Yotuel Pharma hammastahna – Jo toinen Yotuel hammastahna, jota testasin. Kokeilin ensin Yotuel Classic -tahnaa ja se osoittautui oikein hyväksi. Pharma on miedon minttulakritsin makuinen ja sopii sellaiselle, jolle monet mintunmakuiset tahnat ovat liian voimakkaita. Lakritsin makuun tosin täytyy ensin hieman tottua. Pharmassa on mukana B5-vitamiinia ja se sopii henkilöille, joilla on herkät suun limakalvot. Voisin käyttää jatkossakin, mutta ehkä mieluummin ostaisin kuitenkin Classic-version. Tällä hetkellä on itselläni testissä Yotuelilta saatu Wintergreen All-In-One tahna ja tässä vaiheessa voin jo sanoa, että jatkoon menee.

Tesco Pro Formula Crystal Aqua Cotton Anti Perspirant deodorantti – Jouduin kesällä siirtymään suihkutettaviin dödöihin, kun sain kainalooni ärhäkän hikirauhastulehduksen enkä kivulta voinut pyöritellä kainaloon roll-onia. Ensimmäisenä kokeilin S-Marketista löytämääni Tescon antiperspiranttia ja se osoittautui itse asiassa oikein hyväksi dödöksi. Ei liian voimakas paine suihkauksessa eikä liian voimakastuoksuinen, ja piti hajutkin pois kainalosta ihan kivasti. Voisin ostaa jatkossakin ja itse asiassa olisin ostanutkin ellei lähikaupasta olisi ollut loppu.

Bomb Milk & Honey vartalonkuorinta-aine – I h a n a! Ja edullinen! Tämä vartalonkuorinta-aine pitää sisällään sheavoita sekä kamomillan ja myskisalvian eteerisiä öljyjä. Se sulaa hiljalleen iholle liikaa raapimatta ja jättää jälkeensä pehmeän kosteutetun tunteen. Tästä taisi hinta-laatusuhteeltaan tulla oma lempparini ja aion todellakin ostaa jatkossakin!

Lue myös: Herkkuja Bomb Cosmeticsilta

Mukavaa keskiviikkoa kaikille! <3

*Tuote saatu ilmaiseksi

Irina / White & Fresh - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *