Streets of New York (part 3)

Vuosi sitten tänään palattiin kotiin New Yorkista. Kaupunki oli ihana, rakastuin siihen palavasti. En ole vuosiin kokenut sellaista seesteisyyden ja hyvän olon tunnetta kuin mitä tunsin siellä. Sitä on oikeastaan aika vaikea selittää. Se ei ollut sellaista iih- ja aah-fiilistä vaan jotenkin rauhallista ja kotoisaa tunnetta. Kuin olisi ollut juuri siellä, minne kuuluukin. 

Nyt siis viimeinen kuvasarja New Yorkin kaduista, olkaa hyvä! 🙂

whiteandfresh8699.jpg

whiteandfresh8702.jpg

whiteandfresh8719.jpg

whiteandfresh8723.jpg

whiteandfresh8834.jpg

whiteandfresh8836.jpg

whiteandfresh8846.jpg

whiteandfresh8852.jpg

whiteandfresh8857.jpg

whiteandfresh8864.jpg

whiteandfresh8937.jpg

whiteandfresh8943.jpg

whiteandfresh8999.jpg

whiteandfresh9003.jpg

whiteandfresh9094.jpg

whiteandfresh9226.jpg

whiteandfresh9234.jpg

whiteandfresh9241.jpg

whiteandfresh9243.jpg

whiteandfresh9251.jpg

whiteandfresh9252.jpg

whiteandfresh9254.jpg

whiteandfresh9255.jpg

whiteandfresh9276.jpg

whiteandfresh9478.jpg

Kaikki postaukset New Yorkista löydät täältä!

 

Matka toteutettu osittain yhteistyönä Apollomatkojen kanssa

Irina / White & Fresh - -

6 kommenttia “Streets of New York (part 3)

  1. Meinaatko joka vuosi palata näihin Nykin valokuviin? Varaa nyt ihmeessä uusi matka!

    1. Annika: Tämä oli itse asiassa ihan suunnitelmissa ollut postaussarja, jonka toteutus vain venähti. New Yorkiin olen toki menossa uudestaan.

  2. Onko nyt kolme postausta teistä nyt vähän liikaa blogiisi? Tiedän kyllä kaupungin viehättävyyden, koska olen käynyt siellä useita kertoja! Ymmärrän kyllä sen, jos näitä kuvia tulisi heti matkasi jälkeen, mutta nyt vuoden jälkeen! Hieman mautonta. 🙁 Varaa ihmeessä se uusi matka Nykiin, jos kaipuu sinne on noin kova! Myös hyvä idea New York matkakuumettasi lievittämään on katsoa joku elokuva tai sarja, joka on kuvattu siellä! 🙂 Esim. Ehkä hiukan nuoremmille tarkoitettuja, mutta New Yorkissa kuvattuja Netflixissä olevia sarjoja on ainakin Gossip girl ja Carrien päiväkirjat! Katso ihmeessä edes kauniit maisemat. 😉

    1. Kukka: Kiitos mielipiteestäsi. Blogi on kuitenkin minun ja sisältää minulle tärkeitä ja minua kiinnostavia asioita, joten kyllä, kolme katukuva-aiheista postausta sopii blogiini oikein hyvin. ?

  3. Jaan tunteesi Ison Omenan ihanuudesta. Kun menin sinne ensimmäisen kerran, tuntui kuin olisin tullut kotiin. Se tuttuuden tunne oli sanoin kuvaamaton ja kaupungin syke imaisi heti mukaansa. Paras matkani on ollut joulun jälkeinen viikko ja uuden vuoden aatto. Suosittelen lämpimästi. Ai niin, kiitos ihanista kuvista! Katselen niitä mielelläni.

    1. Pirkko: Oi vitsi, jos olisin rikas niin kävisin ehdottomasti eri vuodenaikoina tutustumassa kaupunkiin! Nyt on vaan pakko koittaa valita ajankohta, jolloin on mahdollisimman hyvät kelit, jotta on mukava pyöriä ympäriinsä. Syyskuu on ainakin hyväksi havaittu, ehkä loppukevät voisi olla toinen mahdollinen… kesällä puolestaan on aivan liian kuuma. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *